Fazilet Hanım ve Kızları Oyuncuları

Fazilet Hanım ve Kızları Oyuncuları

Mahir Günşıray ve Nazan Kesal in rol aldığı Fazilet Hanım ve Kızları Dizisi oyuncuları seyircinin ilgisini çekmiş durumda. Cumartesi akşamı reyting sıralamalarında üstte yer alan dizi zirveye yerleşmiş durumda.

Başrollerinde Nazan Kesal ve Mahir Günşıray' ın rol aldığı fazilet hanım ve kızları dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da Fazilet Hanım ve Kızları oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Nazan Kesal, Fazilet karakteriyle Mahir Günşıray ise Hazım karakteriyle karşımızda. Nazan Kesal' i daha önce Analar ve Anneler dizisinde Muaazzez olarak hatırlayacaksınızdır.

Star Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi cumartesi akşamları saat 20:00 de.

Fazilet Hanım ve Kızları fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Fazilet Hanım ve Kızları dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi konusu hayli dikkat çekici; Fazilet Hanım, hayattan daha fazlasını ister.

Fazilet Hanım (Nazan Kesal) , dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış heveslerle geçmiş olan Fazilet, herkes gibi daha iyi bir hayatın peşindedir. Bu uğurdaki tek yatırımı ise “altın bileziği güzelliği’’ dediği küçük kızı Ece’dir (Afra Saraçoğlu) . 

Sert bir mizaca ve güzelliği yücelten annesine inat, erkeksi tavırlara sahip büyük kızı Hazan (Deniz Baysal) ise, babasının ölümünden beri yıldızının barışmadığı annesinin karşısındaki en büyük engeldir. 

Fazilet’in Egemen’lerin hayatına girişi, iki kızının da hayatını değiştirir.

Fazilet, bir gün ünlü olacağına inandığı Ece’yi hayallerinin peşinden oradan oraya sürüklerken, Fazilet Hanım ve kızlarının yolları bir anda saygın ve çok varlıklı bir aile olan Egemen’lerle kesişir. Fazilet’in hayran olduğu Boğaz’ın incisi yalılardan birinde yaşayan Egemen Ailesi ve sahip oldukları zenginlik, Fazilet’in hayallerinin bile ötesindedir. 

Fazilet’in Egemen’lerin hayatına girmesi, sadece Ece’nin değil, uzun zamandır ailenin dengesizliği ve çapkınlığıyla tanınan oğulları Sinan Egemen’e platonik bir aşkla bağlı olan Hazan’ın da hayatını geri dönülmez şekilde değiştirmek üzeredir. 

Fazilet Hanım ve Kızları Oyuncuları

fazilet_hanim_ve_kizlari_oyunculari.jpg

Mahir Günşıray (Hazım Egemen)
10 Ağustos 1960 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Bıçak Sırtı, Hanımın Çiftliği, Urfalıyam Ezelden ve Kış Güneşi rol aldığı projelerden sadece bir kaçıdır.

Nazan Kesal (Fazilet Çamkıran)
1969 Manisa doğumlu başarılı oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü tamamlamıştır. Hicran Yarası, Aşk ve Ceza, Bir Ömür Yetmez, Kayıp Şehir, Bugünün Saraylısı ve Anneler ve Analar gibi dizilerde rol almıştır.

Gülsen Tuncer (Güzide)
20 Ekim Adana doğumlu usta oyuncu 71 yaşındadır. Bir Haldun Taner klasiği olan Gülriz Sururi'nin oynadığı Zilli Zarife ile ilk tiyatro oyuncusu deneyimini yaşamıştır. 40 yıla aşkın aktif olarak sanat hayatına devam etmektedir. Aşk'ı Memnu dizisinde Ahsen Hanım karakteriyle büyük kitlelere hitap etmiştir.

Deniz Baysal (Hazan Çamkıran)
1991 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Celal Bayar Üniversitesinde Uluslararası Ticaret bölümü okumaktadır. Aşk Ekmek Hayaller, Kaçak Gelinler, Beyaz Yalan gibi dizilerde rol alan oyuncu son olarak Rüzgarın Kalbi dizisinde Zeynep'i canlandırmıştır.

Afra Saraçoğlu (Ece Çamkıran)
2 Aralık 1997 İstanbul doğumlu genç oyuncu 1.70 boyunda ve 48 kilodadır. Yay burcu olan Saraçoğlu Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay‘ın başrollerini paylaşacağı İkinci Şans filminde Yeşilçay'ın kızını rol oynayarak oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

Tolga Güleç (Gökhan Egemen)
20 Eylül 1981 iskenderun doğumlu yakışıklı oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümü mezunudur. Hatırla Sevgili, Gece Gündüz, Hayat Ağacı, Poyraz Karayel ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde rol almıştır.

Çağlar Ertuğrul (Yağız Egemen)
1987 İzmir doğumlu oyuncu aynı zamanda makine mühendisidir. Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Bana Masal Anlatma, Medcezir, Benim İçin Üzülme, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır. Başarılı oyuncu Dağ ve Dağ 2 filmleriyle büyük ün kazanmıştır.

Alp Navruz (Sinan Egemen)
Ceberrut isimli korku filminde rol almıştır. Arkadaşlar İyidir dizisinde Berke rolü ile 3 bölüm sahne almıştır. Genç oyuncu son olarak Aşk Laftan Anlamaz dizisinde boy göstermiştir.

Hazal Türesan (Yasemin Egemen)
Güzel oyuncu 1985 İstanbul doğumludur. Atv ekranarında yayınlanan fenomen dizi Kara Para Aşk dizisinde Aslı Denizer karakterini oynamıştır. Güzel oyuncu son olarak Tatlı İntikam dizisinde rol almıştır.

İdris Nebi Taşkan (Yasin)
Son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol oynayan genç oynuncu Taşkan performansıyla göz doldurmuştu. Yakışıklı oyuncu 23 yaşında ve 1.83 boyundadır. 1.76 kilo, göz rengi kahverengi ve hafif sarışındır. İlk kez Arkadaşlar İyidir dizisinde oyunculuk deneyimini yaşayacak olan Taşkan bu proje öncesinde modellik yapmaktaydı. İdris Nebi Taşkan dizide Eren karakterine hayat vermektedir.

Zerrin Nişancı (Sevinç Egemen)
1977 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünden mezun olmuştur. Aşk-ı Memnu dizisinde tanınmıştır. Doktorlar, Galip Derviş, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır.

Ecem Baltacı (Selin Egemen)
1992 İstanbul doğumlu oyuncu O Hayat Benim dizisinde Hanife karakterine hayat vermiştir. Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde İdil karakterini canlandırmıştır.

Tuğba Melis Türk (Nil)
7 Eylül 1990 İstanbul doğumlu oyuncu aynı zamanda mankenlik yapmaktadır. Best Model Of Türkey yarışmasında 2011 yılında birinci olmuştur. Leyla İle Mecnun, Krem, Sana Bir Sır Vereceğim, Kaçak, Merhamet ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol almıştır.

Emine Umar (Saliha)
57 yaşındaki Ankara doğumlu oyuuncu Devlet Konservatuarı mezunudur. Koçum Benim, Erkekler Ağlamaz, Yol Arkadaşım gibi dizilerde rol almıştır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.