Ferman İyileşecek Mi? Mucize Doktor Dizisinde Virüs Bulaşan Fermanı Ali Vefa İyileştirecek mi?

Ferman İyileşecek Mi? Mucize Doktor Dizisinde Virüs Bulaşan Fermanı Ali Vefa İyileştirecek mi?

Mucize Doktor dizisi 21. Bölümde acile gelen iki tane hastada ölümcül virüs salgını çıktı. Onları tedavi etmek isteyen Ferman' a da virüs bulaştı. Bu durumda Ali vefa Ferman hocayı kurtarabilecek mi? Mucize doktor ölümcül virüsü durdurabilecek mi?

Perşembe akşamlarının soluksuz izlenen fenomen dizisinde Ferman hoca ölecek mi? Enfeksiyon bulaşan Ferman hocayı mucize doktorumuz Ali Vefa kurtarabilecek mi? Hastane aciline gelen 2 hasta bu salgın nedeniyle öldü. Peki Ferman hoca da ölecek mi?

Yurt dışından dönen bir uçağın yolcuları hastalanmaya başlayınca hastane ekstrem önlemler almak zorunda kalır. Ama insanlar ölmeye devam eder ve son çare acil servis, içindeki bütün insanlarla birlikte karantina altına alınır. Ferman, Ali ve Nazlı da içeride mahsur kalmıştır. Ekip bir yandan içeride kalanlara sağlık hizmeti sunmaya bir yandan da salgınla mücadele etmeye uğraşır. Ve sonunda ekipten biri de hastalığa yakalanır.

Önümüzdeki bölümde mucize doktor Ali Vefa Ferman hoca için neler yapacak hep birlikte göreceğiz. Mucize Doktor 22. bölüm fragmanı yayınlanınca da izleyicilerde bir kanı oluşacaktır. Onur Tuna hayranları kesinlikle Ferman hocanın diziden ayrılmasını istemiyor. Mucize Doktor hayranları The Good Doctor dizisinde salgından ölen doktor var mı onu araştırıyor.

Corona virüsünün ne kadar tehlikeli olduğunu ortaya koyan Mucize Doktor dizisi 21. bölümü farkındalık yaratmak adına müthiş bir bölüme imza attı.  Sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

 

 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.