Filinta 52. Bölüm Fragmanı-İZLE 27 MART

Filinta 52. Bölüm Fragmanı-İZLE 27 MART, Flinta dizisinin yeni bölümü olan, 52. Bölümünü salı akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz...

Flinta dizisinin yeni bölümü olan 52. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Filinta, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Flinta 52. Bölüm yeni fragman izle…

Flinta dizisinin yeni bölümü olan, 52. Bölümünü salı akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz...

Flinta dizisinin yeni bölümü olan, 52. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Flinta Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Flinta dizisi yeni bölümleriyle salı akşamı TRT 1’de...

FİLİNTA MIUSTAFA 51.BÖLÜM İZLE

Farah’a kurulan oyunlar Leyla’nın aklanmasına sebep olurken, Farah artık herkes tarafından muhbir sanılmaktadır. Mustafa gerçekleri öğrenmek için Farah’ın peşine düşer. Leyla, Farah’ı saf dışı bırakmak için şimdi çok daha kadınsı bir planla hareket edecektir. Farah gururu ve aşkı arasında kalır. Artık, bir taraf seçmek zorundadır.

Rüştü Paşa, Mustafa ve ekibinin gayri kanuni bir hapishane kurması üzerinden Padişaha yüklenir. Sultan Abdülhamid Han’ın Rüştü Paşa’ya karşı tavrı ne olacaktır? Mustafa ve ekibine karşı kendi İstihbarat Teşkilatını kuran Rüştü Paşa,  Teşkilatına sızan muhbirlerden henüz habersizdir.

Sultan Abdülhamid, Ruslar ve İngilizlerle Barış anlaşmasına vardığını ilan edeceği Tersane konferansı öncesinde, Mustafa ve ekibini uyarır. Birileri Rus-Osmanlı savaşı çıkarmak için harekete geçmiştir. Mustafa, Sultan düşmanlarının sonraki hamlelerini tahmin ederek kurulan bu alçak oyunu bozabilecek midir?

Akbar Eyyam, Leyla’yı kullanarak Kenan Miloş’u sıkıştırmaya çalışır. Leyla’nın Mustafa’ya olan zaafı Akbar’ın canını sıkmaya başlamıştır. Ya Leyla ya da Mustafa ölmek zorundadır. Kenan Miloş, Leyla için tehlikeli hale gelen Akbar’ı alt etmeye çalışacaktır. Süreyya’yı da dahil ederek Ali’nin Akbar’ı bulmasını sağlamak için büyük bir oyun kurar. Ali, Akbar Eyyam ve Kenan Miloş’un savaşında bir tuzağın içine çekilir. Ali, Süreyya’yı kurtarmak için düştüğü bu oyundan sağ çıkabilecek midir?

Başrollerinde, Onur Tuna, Berrak Tüzünataç, Nur Fettahoğlu, Cem Uçan, Suavi Eren, Hakan Yufkacıgil, Asena Tuğal, Ebubekir Öztürk, Birsen Dürülü, Engin Yüksel, Nurşim Demir, Selin Deveci, Uğur Yıldıran, Yiğit Uçan, Mustafa Yıldıran, Uğur Taşdemir, Ufuk Kaplan, Hakan Kurtaş, Demet Tuncer, Alper Yakıcı, Umay Anadolu Kaboğlu, Berk Güneşberk, İnci Şen, Uğur Uludağ, Hazım Körmükçü,  Kıvanç Kılınç, Ahmet Mekin ve bu hafta diziye katılacak oyuncu Sedat Mert’in yer alacağı Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’, 18 Mart Cuma ve her Cuma Saat 20:00’de TRT 1’de!

FİLİNTA 50.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar