Filinta 56. Bölüm Fragmanı-İZLE 22 Nisan

Filinta 56. Bölüm Fragmanı-İZLE , Flinta dizisinin yeni bölümü olan, 56. Bölümünü salı akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz...

Flinta dizisinin yeni bölümü olan 56. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Filinta, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Flinta 56. Bölüm yeni fragman izle…

Flinta dizisinin yeni bölümü olan, 56. Bölümünü salı akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz...

Flinta dizisinin yeni bölümü olan, 56. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Flinta Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Flinta dizisi yeni bölümleriyle salı akşamı TRT 1’de...

FİLİNTA MIUSTAFA 55.BÖLÜM İZLE

 

FİLİNTA 54.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Askeri hastanede gerçekleşen patlama sonucunda gazilerin ölmediği haberini duyan Miloş, bu işin arkasında Sultan Abdülhamid Han’ın olduğunu ve onun ayaklanmaları engellemek için yalan söylediğini düşünür. Gazete yoluyla Osmanlı gazilerinin öldüğü haberini yayar. Fakat Sultan’ın da bu ataklar karşısında vereceği bir cevap vardır. Bunun için Feriha Nur’la görüşecektir. 
Bir Rus-Osmanlı savaşı çıkartmak için çabalayan güçler, halkı Ruslara karşı galeyana getirmek için harekete geçmiştir. Mustafa ve ekibi, Sultan tarafından provokatörleri alt etmek için görevlendirilirler.

Akbar Eyyam’ın şimdiki planı Sultan Abdülhamid’i tahttan indirmektir. Yerine getireceği kişi için yardıma ihtiyacı vardır. Bu yardımı da Osmanlı ile menfaatleri ters düşen ve istediklerini elde edemeyen kişilerden isteyecektir. Acaba Efendi Cemil ve Nijad ile yola çıkmış olan Akbar’ın planları bu kez işleyecek midir? 

Tersane konferansının son gününde güç dengeleri değişir. İngilizlerin Ruslarla anlaşması üzerine zor durumda kalan Osmanlı, göz korkutmak adına Almanlarla görüşmelere başlar.  Sultan ise konferansta alınan kararları uygulamamak için kimsenin beklemediği sürpriz bir adım atacaktır.

Mustafa hem Süreyya’yı kurtarmak hem de Kardeşlik Teşkilatını dağıtmak için Leyla’yı kullanarak Miloş’a ulaşmak ister. Süreyya’ya kavuşacağını sanan Ali, başına geleceklerden habersizdir. Mustafa ve ekibi kurdukları plan sonucunda başarılı olabilecekler midir?

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar