Fox TV'de Yeni Dizi! Elbet Bir Gün'ün Konusu Ne? Kadrosunda Hangi İsimler Var?

Fox TV'de Yeni Dizi! Elbet Bir Gün'ün Konusu Ne? Kadrosunda Hangi İsimler Var?

Fox Tv'nin merakla beklenen yeni dizisi Elbet Bir Gün ne zaman başlayacak? Elbet Bir Gün dizisi konusu ne? Oyuncuları kimler? Çekimleri nerede yapılıyor?

“Elbet Bir Gün”; güçlü kadrosuyla birçok duyguyu aynı anda yaşatacak, nefes kesen hikayesiyle izleyicinin kalbini fethedecek.

Elbet Bir Gün dizisi ile ilgili tüm merak edilenleri sizler için derledik. Fox Tv'nin yeni sezon dizileri arasında yer alan Elbet Bir Gün dizisi ne zaman başlayacak? Elbet Bir Gün dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte tüm merak edilenler...

ELBET BİR GÜN DİZİSİ KONUSU NE?

Most Production tarafından Fox TV için çekilecek dizininin konusu oldukça çarpıcı. Dizide biri zengin diğeri fakir iki kız kardeşin hayat hikayeleri anlatılacak.

Dizinin konusu şöyle olacak:

Anadolu'da bir kasabada küçük bir ev, yerine yenisi yapılması için yıkılır. Ancak yıkım sırasında korkunç bir durum ortaya çıkar. Evde beş ceset bulunur. Ailelerinden ayrı olan ve birbiriyle görüşmeyen iki kız kardeş haberlerde görünce çocukluklarının geçtiği evi tanırlar ve büyük bir yıkım yaşarlar. İki kardeşten biri gayet zengin bir hayat sürerken diğeri son derece fakirdir. Bu olay iki kardeşi yeniden bir araya getirir ve geçmişe yönelik hesaplaşmalar başlar.

Birbirine aşık ve evli bir çift olarak ekran karşısına çıkacak olan Gizem Kılıçlı (Sinem Ünsal) ve Mehmet Kılıçlı (Burak Yamantürk) her ne kadar birbirlerine tutkuyla bağlı olsalar da geçmişlerinden gelen sırlar hem evliliklerini, hem de sevgilerini büyük oranda sarsacaktır.

ELBET BİR GÜN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri büyük bir heyecanla başlayan Elbet Bir Gün dizisi, Eylül ayı içerisinde Fox TV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

ELBET BİR GÜN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Elbet Bir Gün dizisi Kapadokya ve İstanbul olmak üzere iki farklı bölgede çekilecek.

Elbet Bir Gün Dizisi Oyuncu Kadrosu

Burak Yamanturk - Mehmet
Sinem Ünsal - Gizem (Feride)
Şebnem Bozoklu-  Nesime
Ömer Genç - Cemil
Muhammet Uzuner
Ulvi Kahyaoğlu
Helin Kandemir
Ecrin Moğultay
Zeynep Kaçar - Asuman (Mehmet’in Annesi)

Dizide ki karakterlerden Mehmet Kimdir?

Burak Yamantürk Elbet Bir Gün dizisinde Mehmet rolünü canlandırıyor. Mehmet’in eşi Gizem ile mutlu bir evliliği vardır. Ancak ikilinin geçmişten getirdikleri sırlar onların mutlu evliliğini tehdit edecek ve onları çok zorlu geçecek günlere sürükleyecektir.

Dizide ki karakterlerden Gizem (Feride) Kimdir?

Gizem (Feride) Kimdir? Sinem Ünsal Elbet Bir Gün dizisinde Gizem rolünü canlandırıyor. Gerçek adı Feride olsa da geçmişteki hayatını eşi Mehmet’ten gizlemek istiyor. Bu sebeple izini kaybettirmek ve geçmişinden kurtulmak için adını değiştirmiştir. Ancak ablası Nesime ve kendisi için tehlike hala devam etmektedir. Eniştesi Cemil’den kurtulmak için ablası Nesime ile tekrar bir araya gelmek zorundalar.

SEVİLEN OYUNCU SİNEM ÜNSAL KİMDİR?

21 Haziran 1993 tarihinde İzmir’de doğan Sinem Ünsal Elbet Bir Gün dizisinin oyuncu kadrosuna Gizem karakteri olarak katıldı. Gizem’in gerçek adı ise Feride olacak dizide. Eylül 2021 yeni sezonda yayınlanacak olan Elbet Bir Gün dizisinde kadın başrol olarak oynayacak olan Sinem Ünsal, son iki sezonda mucize doktor dizisinde Nazlı karakterine hayat veriyordu. Daha önce TV8 ekranlarında Kızım dizisinde ve Kanal D ekranlarında siyah Beyaz Aşk isimli dizide rol alan Sinem Ünsal oyunculuk kariyerine ise Show TV‘de yayınlanan arkadaşlar iyidir dizisindeki Sibel karakteri ile adım atmıştı. 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.