Gazetedeki Köşe Yazısında Hemşire Seks Objesi Gösterildi

Gazetedeki Köşe Yazısında Hemşire Seks Objesi Gösterildi

Zonguldak’ta yayın yapan bir gazetenin yazarı Ali Rıza Tığ, köşe yazısında yer verdiği fıkrada hemşireleri seks objesi olarak gösterdi.

Zonguldak’ta yayın yapan bir gazetenin yazarı Ali Rıza Tığ, köşe yazısında yer verdiği fıkrada hemşireleri seks objesi olarak gösterdi. Birlik Sağlık Sen, Tığ hakkında, “Hakaret” , “Müstehcenlik” ve “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik” suçlarından suç duyurusunda bulundu.

 

Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, konu hakkında şu açıklamayı yaptı, “Çirkinliğin de bir sınırı olmalı. Zonguldak ilimizde bir yerel gazetede yazı yazan Ali Rıza Tığ ismindeki şahsın 09.10.2022 tarihinde yazmış olduğu yazının günün fıkrası bölümünde saygın bir meslek gurubu olan hemşirelik ile ilgili yayınlanan sözde fıkranın genel ahlak kurallarına aykırı, hakaret, müstehcenlik, halkı kin ve düşmanlığa tahrik içermesinden dolayı Cumhuriyet Savcılığına Suç duyurusunda bulunarak ilgili habere erişimin engellenmesi talebinde bulunduk. Hiçbir kimse bir meslek gurubunu toplumun tüm kesimlerinin okumasına açık sağlık personellerini cinsel obje haline getiren toplumun mesleğe olan saygısının hiçe sayılmasına yol açan bir yazı yazamaz. Birlik Sağlık Sen olarak konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. İlgili şahsın gerekli cezayı alacağı konusunda yargımıza güveniyoruz”

(BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.