Gel Dese Aşk 3.Bölüm Fragmanı

Gel Dese Aşk 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Gel Dese Aşk dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünde neler olacak? Gel Dese Aşk dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünü pazar akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Gel Dese Aşk dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Gel Dese Aşk , yeni bölümleriyle pazar akşamları 30:00 de ekranlarda olacak. ATV'de yayınlanan Gel Dese Aşk dizisi 3. Bölüm yeni fragman izle…

Gel Dese Aşk 2. Bölümde;

''Yasemin'le konuşmayı düşünüyorum!''

Partide bombalar ardı ardına patlar. Murat körkütük sarhoş gelir. Bahar'ı Yasemin zannederek öpmesi ile tüm duyguları allak bullak olur. Yasemin'e her şeyi açıklamak ister. Diğer yandan Mert planını tıkır tıkır işletirken, Barlas Bahar'ı partide görünce iyice paranoyaklaşır. Ona göre kızın niyeti bellidir, herkesin içinde gayrı meşru çocuğu olduğunu ilan edecektir. Barlas, Bahar'ı sıkıştırır, tehdit eder. Sitare gördüğü manzarayı kocasının çapkınlık macerası olarak yorumlar. Herkesin birbirini gözetlediği parti gergin bir havayla son bulur.

Murat sarhoşluğun da verdiği etkiyle Yasemin'e yaklaşır. Fakat Yasemin, partideki davranışlarına kızgın olduğu için kocasını reddeder. Tartışma büyür ve arbedeye döner. Hiç ummadıkları bir anda Derin'e yakalanırlar. Derin gördükleri karşısında şaşkın bakarken Yasemin ve Murat durumu açıklama çabasına girer. Özellikle Yasemin, Derin'in gördüklerini unutturmaya, evliliklerinin iyi gittiğini ispata çalışırken; Murat da Bahar'ı aklından çıkarmaya uğraşmaktadır. Yasemin her şeyden habersiz Bahar'ı işe alır. İyi niyetle yaptığı hareketin yıkımın başlangıcı olacağının farkında bile değildir. Evde artık sular durulmayacaktır. Fırtına çok yakınlarındadır.

Gel Dese Aşk dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Gel Dese Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gel Dese Aşk dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamları 30:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar