Gel Dese Aşk Dizisi Nerede Çekiliyor, Gel Dese Aşk Konusu ve Oyuncuları

Gel Dese Aşk Dizisi Nerede Çekiliyor, Gel Dese Aşk Konusu ve Oyuncuları

Atv ekranlarında yönetmenliğini Osman Sınav' ın yaptığı başrollerinde Erkan Petekkaya ve Şebnem Bozoklu gibi oyuncuların rol aldığı Gel Dese Aşk Dizisi Nerede Çekiliyor, Gel Dese Aşk Konusu ve Oyuncuları.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde adından çok sık bahsettiren Osman Sınav, ATV ekranlarına başrollerinde Erkan Petekkaya ve Şebnem Bozoklu gibi oyuncuların rol aldığı Gel Dese Aşk Dizisi ile karşımızda. Peki, Gel Dese Aşk Dizisi Nerede Çekiliyor, Gel Dese Aşk Konusu ve Oyuncuları kimler?

Gel Dese Aşk Dizisi Konusu

Görevleri ve arzuları arasında kalan, mutsuzluklarını, suskunlukları ile yaşamayı öğrenemeyen insanların hikayesini anlatacak Gel Dese Aşk dizisinde yaralandıkları yerden yaralayan, kırgınlıkların üstünde ayakta durmaya çalışan 20 yıldır evli bir çiftin, aşkı yeniden buluş hikayesini anlatılacak.

Gel Dese Aşk dizisi nerede çekiliyor?

Gel Dese Aşk dizisinin çekimleri başladı. Gel dese aşk dizisi İstanbul’da Üsküdar sahillerinde ilk deneme çekimlerini gerçekleştirdi. Ancak Gel Dese Aşk dizisinin asıl çekim yeri Beykoz’da bulunan eski kundura fabrikası mekanı olacak. Gel Dese Aşk dizisinin çekimleri sadece Beykoz’la kalmayacak İstanbul’un farklı mekanlarında çekimlere devam edilecek.

Gel Dese Aşk Oyuncuları

Erkan Petekkaya -Murat, Şebnem Bozoklu -Yasemin, Aslıhan Malbora -Derin, Altan Gördüm -Sadri Bey, İlayda Çevik -Bahar, Ertan Saban -Barlas gibi oyuncular yer alıyor.

Yapımcılığını Sinegraf'ın üstlendiği, Murat Onbul'un ve Aslı Kahraman'ın yönettiği dizide; Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban, Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy, Yiğit Koçak, Selim Gürata ve Ayşe Defne Piriççi rol alıyor.

ERKAN PETEKKAYA KİMDİR?

Erkan Petekkaya 11 Aralık 1970 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. Diyarbakırlı olmasına rağmen Elâzığ doğumlu olan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası'nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur.

ŞEBNEM BOZOKLU KİMDİR?

20 Ağustos 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Baba tarafından Isparta'lı; anne tarafından Mısır kökenli Siirt'li bir ailenin çocuğudur. Çocukluğu İstanbul Suadiye'de geçti. 1996 yılında Kadıköy Kız Lisesi'ni bitirdi. 2000 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

2001 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim almaya başladı ve 2004 yılında mezun oldu. Ardından da 2005-2006 yılları arasında Çisenti Tiyatro'da Sanat Dansı ile Mondi'nin yönetmenliğini yaptı.

2006-2007 yılları arasında ekranların yayınlanan Hazır Mısınız? yapımında canlı yayın sunuculuğu yaptı. O yıllarda "Elma Kurdu" yapımında hem solistlik hem de kukla oynatıcılığı yaptı.

İLAYDA ÇEVİK KİMDİR?

İlayda Çevik, 22 Aralık 1994 Balıkesir doğumludur. ... İlayda Çevik, ilk kamera karşısına ise 2013 yılında Karagül isimli dizi filmi ile çıkmış ve Türk televizyon seyircisi tarafından büyük bir beğeni kazanmıştır.

ÖYKÜ GÜRMAN KİMDİR?

Öykü Gürman, 4 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Berk Gürman adında erkek ikiz kardeşi vardır. Müzik eğitimine küçük yaşta başladı. İlkokulu Özel Efdal Ana ve İlkokulunda tamamlayan Öykü Gürman, ortaokulu İstek Vakfı Acıbadem Lisesi'nde bitirdi.

ERTAN SABAN KİMDİR?

Ertan Saban 4 Aralık 1977, Üsküp doğumlu Makedonya Türkü oyuncu. Makedonya Devlet Konservatuvarı, Tiyatro bölümünden mezun oldu. Uzun yıllar kardeşi Erman Saban ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. Türkiye'ye gelerek oyunculuğa başladı.

UĞUR ÇAVUŞOĞLU KİMDİR?


Uğur Çavuşoğlu, 12 Mart 1967 yılında Artvin'de dünyaya gelmiştir. Karadeniz Teknik Üniverisitesi Fizik bölümünde okudu. ... Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Genco karakterine hayat veren Uğur Çavuşoğlu, 1.80 metre boyunda, 80 kilo ve Balık burcudur.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum