Gemerek Durgunsu Köyü

Gemerek Durgunsu Köyü

Durgunsu Köyü haberleri, Gemerek Durgunsu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Durgunsu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas Köyleri Arasında yer alan Durgunsu Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Durgunsu, Sivas ilinin Gemerek ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Durgunsu Köyü Resimleri ve durgunsu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gemerek Durgunsu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Durgunsu köyü son dakika gelişmeleri, Durgunsu köyüne özgü yemekler, Gemerek Durgunsu köyünün tarihi, Durgunsu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Durgunsu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Gemerek Durgunsu Köyünde doğan biri var mı? Gemerek Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gemerek Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Gemerek Sivas Arası Kaç Km? Gemeek Hava Durumu? Sivas Köyleri ve Gemerek Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

DURGUNSU KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Durgunsu, Sivas ilinin Gemerek ilçesine bağlı bir köydür. Sivas iline 155, Kayseri'ye 100, Gemerek ilçesine 20 km'dir.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır ve kullanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.