Gençliğim Eyvah 16.Bölüm Fragmanı

Gençliğim Eyvah 16.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Gençliğim Eyvah dizisinin yeni bölümü olan 16.Bölümünde neler olacak? Gençliğim Eyvah dizisinin yeni bölümü olan 16.Bölümünü pazartesi akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

"Nasıl bir deliliktir sevdiğinden vazgeçebilmek?"

Arif ve Zekeriya'nın yirmi beş sene önce Bodrum'daki Kebapçılar Kongresi'nde oda arkadaşları olan Yakup çıkagelir. Arif ve Zekeriya'nın İtalyan kızlarla olan ilişkisini bilmesi bir yana, boşboğaz bir adamdır Yakup… Arif ve Zekeriya'nın eşlerinin yanında bir pot kırmadan önce Yakup'u bir an önce göndermesi gerekmektedir.

Azra'yı kaybetmesi bir yana, yaptığı fedakârlıktan habersiz olan ailesi ve sevdikleri Ahmet'e sırt çevirmiştir. Bir tek Çağla onu yalnız bırakmamakta, destek olmaktadır. Ama bir de üzerine Azra'yı Zola'ya isteyecekleri haberi gelince Ahmet tamamen yıkılır.

Gençliğim Eyvah dizisinin yeni bölümü olan 16.Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Gençliğim Eyvah Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gençliğim Eyvah dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar