Göç Zamanı 12.Bölüm Fragmanı-İZLE 16 Nisan

Göç Zamanı 12.Bölüm Fragmanı-İZLE, Göç Zamanı dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünü perşembe akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Göç Zamanı dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Göç Zamanı , yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv 'de yayınlanan Göç Zamanı  dizisi 12. Bölüm yeni fragman izle…

Göç Zamanı  dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünü perşembe akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Göç Zamanı dizisinin yeni bölümü olan, 12. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Göç Zamanı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Göç Zamanı dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Akşamı Star Tv’de...

GÖÇ ZAMANI 11.BÖLÜM İZLE

Cennet’in için bir umut ışığı var artık. Kendi küçük lokantasında yeni ve güzel bir hayata adım atmak üzere. Yılmaz’ın beklenmedik hediyesi karşısından şaşkına dönen Cennet; bu konuyu konuşmak için gittiğinde, yanlış zamandan ve yanlış yerde olmanın bedelini ödemek zorunda kalıyor. 

Handan, Yılmaz ve sevdiklerinin etrafındaki çemberi iyice daraltırken, Yılmaz ve Artem de Hande’nin intikamını almak için saldıran bu gizemli ablaya adım adım yaklaşıyorlar. 

Zümrüt ve Yusuf doludizgin bir aşkın en büyük adımını beraber atıyorlar. Annesini tehlikeden uzak tutmak için çırpınan Demir’in bu durumdan şimdilik haberi yok. Sevgi’nin boşanma davası açması ve Yılmaz’ı bir valize kapıya koyması dengeleri tamamen bozuyor. 

Artem ve Leyla beş yıllık bir küslüğü bitirmek üzereler. Leyla, suçladığı babasının hiç bilmediği bir yönüyle karşılaşıyor.     

GÖÇ ZAMANI 10.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER İZLE

Hande’nin cesedi başında yakalanan Yılmaz’ın hayatı bambaşka bir yola giriyor. Buradan dönüşü mümkün olacak mı? Sevgi ve Demir; Yılmaz’ın yakalanmasıyla yıkıyorlar. Artık onlar için de hayat hiç kolay olmayacak… Hande’nin gizemli ablası, Hande’nin öldüğünü haber alır almaz hastaneden kaçıyor. 

Yılmaz, suçsuzluğunu ispatlamak zorunda. Ama daha büyük bir tehlike adım adım yaklaşıyor. Kiraz’ın kaçtığını gören Yemin peşinde. Kız kardeşini adamların elinden kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Başaracak mı, yoksa Kiraz karanlık bir dehlize kaybolup gidecek mi? Cennet, Kiraz’ın kaybolmasıyla birlikte tamamen yıkılıyor. Tek ümidi Yemin….Göç Zamanı heyecan dolu yeni bölümüyle Cumartesi Star’da.  

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar