Göç Zamanı 13.Bölüm 3.Fragmanı-İZLE 26 Nisan

Göç Zamanı 13.Bölüm Fragmanı-İZLE, Göç Zamanı dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünü salı akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Göç Zamanı dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Göç Zamanı , yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv 'de yayınlanan Göç Zamanı  dizisi 13. Bölüm yeni fragman izle…

Göç Zamanı  dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünü cumartesi akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Göç Zamanı dizisinin yeni bölümü olan, 13. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Göç Zamanı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Göç Zamanı dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de...

GÖÇ ZAMANI 12.BÖLÜM İZLE

Cennet ve Sevgi, Handan’ın saldırısından Yılmaz sayesinde kurtulmuşlardır. Yılmaz’ın elinden kaçmayı başaran Handan’ın eline, Koçeri Ailesi’ne zarar verebilmek için yeni ve güçlü bir koz geçer. 

Zümrüt, Demir’in kendisiyle yaptığı konuşmadan sonra Yusuf’tan uzak kalmak için elinden gelen her şeyi yapacak ancak kendisini bir karmaşanın ortasında bulmaktan kurtulamayacaktır.

Yılmaz’la boşanmaktan vazgeçen Sevgi’nin hedefinde yine Cennet vardır. Kıskançlık oklarını Cennet’e çeviren Sevgi, Cennet’i köşeye sıkıştırabilmek için elinden gelen her şeyi yapar.

İstanbul’da ilki düzenlenecek uluslararası bir halıcılık fuarında Koçeri Halıcılık da yer alacaktır. Yılmaz ve Artem sergi heyecanını yaşarken, teşhire çıkaracakları antika halının onarım işini Cennet’e emanet ederler. Cennet, halıyı tamir eder ancak kendilerini bekleyen kötü sürprizden henüz haberleri yoktur. 

GÖÇ ZAMANI 11.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER İZLE

Cennet’in için bir umut ışığı var artık. Kendi küçük lokantasında yeni ve güzel bir hayata adım atmak üzere. Yılmaz’ın beklenmedik hediyesi karşısından şaşkına dönen Cennet; bu konuyu konuşmak için gittiğinde, yanlış zamandan ve yanlış yerde olmanın bedelini ödemek zorunda kalıyor. 

Handan, Yılmaz ve sevdiklerinin etrafındaki çemberi iyice daraltırken, Yılmaz ve Artem de Hande’nin intikamını almak için saldıran bu gizemli ablaya adım adım yaklaşıyorlar. 

Zümrüt ve Yusuf doludizgin bir aşkın en büyük adımını beraber atıyorlar. Annesini tehlikeden uzak tutmak için çırpınan Demir’in bu durumdan şimdilik haberi yok. Sevgi’nin boşanma davası açması ve Yılmaz’ı bir valize kapıya koyması dengeleri tamamen bozuyor. 

Artem ve Leyla beş yıllık bir küslüğü bitirmek üzereler. Leyla, suçladığı babasının hiç bilmediği bir yönüyle karşılaşıyor.     

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Benzer Videolar