Gölcük’te Kırkyama Şenliği 23-25 Ağustos’ta Düzenlenecek

Gölcük’te Kırkyama Şenliği 23-25 Ağustos’ta Düzenlenecek

Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl   23 – 24 – 25 Ağustos tarihlerinde Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda düzenlenecek. Şenliğe UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Prof.Dr.Öcal Oğuz’da katılacak. Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl 10.su düzenlenecek o

Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl   23 – 24 – 25 Ağustos tarihlerinde Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda düzenlenecek. Şenliğe UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Prof.Dr.Öcal Oğuz’da katılacak.

Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl 10.su düzenlenecek olan, ülkemizin ve ilimizin en kapsamlı Uluslararası Kırkyama Şenliği başlıyor. 23 – 24 – 25 Ağustos tarihlerinde Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda yapılacak olan şenliğe Rusya’dan 11, Güney Kore’den 5, Japonya’dan 2, İspanya’dan 1, Makedonya’dan 1, Mısır’dan 1, ülkemizin çeşitli illerinden çok önemli sanatçı katılırken, ayrıca önemli bir isim Gölcük’e gelerek şenliğin açılışına katılacak ve etkinlikleri takip edecek. Bu isim de UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. Öcal Oğuz. Oğuz 22 Ağustos’ta ilçeye gelecek ve 23 Ağustos’ta etkinlikleri takip edecek.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.