Gölyaka Hacıyakup Köyü

Gölyaka Hacıyakup Köyü

Hacıyakup Köyü Haberleri, Gölyaka Hacıyakup Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Hacıyakup Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Düzce Köyleri Arasında Yer Alan Hacıyakup Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Gölyaka Hacıyakup köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hacıyakup köyü son dakika gelişmeleri, Hacıyakup köyüne özgü yemekler, Gölyaka Hacıyakup köyünün tarihi, Hacıyakup köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hacıyakup köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hacıyakup , Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hacıyakup Köyü Resimleri ve Hacıyakup köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gölyaka Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Gölyaka Düzce Arası Kaç Km? Gölyaka Hava Durumu? Düzce Köyleri ve Gölyaka Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Düzceli iseniz Düzce Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Düzceli Ünlüler arasında Gölyaka Hacıyakup Köyünde doğan biri var mı? Gölyaka Doğumlu Ünlüler Kimler?

Hacıyakup , Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köydür.

Düzce iline 18 km,Gölyaka ilçesine 2 km uzaklıktadır. Birçok kuş ve balık türünü içinde barındıran Efteni Gölü vardır. Ayrıca akarsu yönünden oldukça zengindir. Aksu,Uğur Suyu,Küçük Melen ve Büyük Melen gibi akarsulura sahiptir.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi ticaret , imalat , tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde ilköğretim okulu vardır ve çevre köylerden taşımalı sistem ile gelen öğrencilere eğitim verilmektedir.2008 yılında mevcut okula ek olarak yeni bir okul daha inşa edilip hizmete girmiştir. Köyün içme suyu şebekesi vardır kanalizasyon projesi vardır. PTT şubesi yoktur, PTT acentesi vardır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik , sabit telefon ve internet(ADSL) bağlantısı vardır. Gölyaka Belediyesi halk otobusleri ile ulaşım sağlanmaktadır. 2008 yılında "Ulaşım kooperatifi" kurulmuş olup Gölyaka Belediyesinin engellemesi sonucu işletme izni alamamıştır. Köyde internet kafe,zahire ve inşaat malzemeleri satışı,pide salonu 3 yıldız ve 5 yıldızlı 2 adet termal otel besi çiftlikleri,plastik enjeksiyon fabrikası,tekstil atolyesi,berber,tuhafiye mini ve super marketler vardır.Gelişmiş bir köydür.2008 yılında yapılan referandumda Gölyaka Belediyesine bağlanmayı kabul etmeyerek köy olarak kalmayı tercih etmiştir.

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.