Gönül Dağı 38.Bölüm Fragmanı

Gönül Dağı 38.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 38.Bölümünde neler olacak? Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 38.Bölümünü cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

“Kenan’ın gerçek ailesini aradığını öğrenen Elif, ona yardım etmek için araştırmalara başlar. İkili bu araştırmaların sonucunda bir ipucuna ulaşırlar. Kenan bu ipucu sayesinde gerçek ailesini bulabilecek midir?
 
Gülsüm’le yolculuğunun etkisiyle yeniden motive olan Dilek, kasabanın su sorununa çözüm arar ve bu konuda Taner’e yardımcı olur. Bu mücadelenin sonunda başarılı olabilecekler midir?

 
Kendisinden habersiz Asya’yla sözlendirilen Ramazan, bu meseleyi çözmek ister. Fakat kader onu beklenmedik bir karşılaşmaya sürükler… Ramazan’ın alacağı karar ne olacaktır?..”

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 38.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Gönül Dağı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gönül Dağı dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de TRT 1’de...


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.