Gördesliler Zara konseriyle kurtuluş coşkusunu yaşadı

Gördesliler Zara konseriyle kurtuluş coşkusunu yaşadı

Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yılı kutlamaları çerçevesinde Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Zara, Gördeslilerle buluştu.

Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yılı kutlamaları çerçevesinde Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Zara, Gördeslilerle buluştu. Birbirinden güzel eserleri konser alanını dolduran binlerce vatandaş ile birlikte seslendiren Zara, kurtuluş coşkusuna yakışır bir gece yaşattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa ve ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluş günlerine özel düzenlediği kutlama programları kapsamında Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Zara, Gördes ilçesinde sahne aldı. Konseri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Mustafa Ali Algın, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Balaban, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinasyon İşleri Müdürü Alp Sefa Gökkaya, çevre ilçelerden gelen Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve binlerce Gördesli vatandaş izledi. Yaklaşık iki saat süren konserinde, "Dert Bende Derman Sende', "Hangimiz Sevmedik', "Zahidem', "Eşarbını Yan Bağlama', "Ankara'nın Bağları', Neşet Ertaş'tan "Yalan Dünya" gibi eserleri konsere katılan binlerce vatandaş ile birlikte seslendiren Zara, Gördesli vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser arasında sahneye davet edilen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Gördesli vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatan Zara'ya çiçek takdiminde bulundu.

Kendisini Manisalılarla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden ünlü sanatçı Zara, "Gördes'e geldiğim için çok mutluyum. Umarım bir daha bir araya geliriz. Bugün buradaki coşkuyu görmek beni çok mutlu etti" dedi.

Gördesliler Zara konseriyle kurtuluş coşkusunu yaşadı

Gördesliler Zara konseriyle kurtuluş coşkusunu yaşadı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.