Gregory Tyree Boyce öldü mü, Gregory Tyree Boyce kimdir, Gregory Tyree Boyce nereli kaç yaşında?

Gregory Tyree Boyce öldü mü, Gregory Tyree Boyce kimdir, Gregory Tyree Boyce nereli kaç yaşında?

Alacakaranlık'ta rol alan ünlü oyuncu Gregory Tyree Boyce ve sevgilisi Natalie Adepoju Las Vegas'ta bir apart dairede birlikte ölü bulundu. Alacakaranlık izleyicileri Gregory Tyree Boyce öldü mü, Gregory Tyree Boyce kimdirsorularını araştırıyor...

Daily Mail'in haberine göre, tıbbi muayenelerde 30 yaşındaki oyuncu Gregory Tyree Boyce ve 27 yaşındaki sevgilisinin 13 Mayıs'ta hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Haberde Los Angeles'ta olması gereken Gregory Tyree Boyce'tan haber alınamaması üzerine kontrol etmek için Las Vegas'a giden kuzeninin çifti ölü bulduğu bilgisine yer verildi.

Gregory Tyree Boyce Kimdir?

Gregory Tyree Boyce 5 Aralık 1989'da Las Vegas'ta doğdu. Alacakaranlık filmi ile ünlü oldu. Çocukluğunun çoğunu Güney Kaliforniya'da geçirdi.

E! News’ün haberine göre ünlü oyuncu ve kız arkadaşı 13 Mays’ta yaşamını yitirirken, ölüm sebebi ile ilgili bir otopsi yapıldığı ve soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

Erken yaşta şöhret olan oyuncunun annesi, Boyce ve Adepoju’nun yakın zamanda bir restoran açmak için çalıştığını söyledi.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.