Gülperi 18. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Show Tv

Gülperi 18. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Show Tv

Gülperi 18. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünde neler olacak? Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünü cuma günü show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Gülperi, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Gülperi dizisi 18. Bölüm yeni fragman izle…

gulperi-18-bolum-fragmani

Gülperi 18. Bölüm İzle

Kadir’in nikah masasında evet demeye hazırlanan Gülperi’ye endişe dolu gözlerle baktığı duygusal tanıtımda Gülperi, geçmişte neler olduğunu anlatması için Kadir’i zorluyor. Gülperi’den vazgeçmeyeceğini bir kez daha gösteren Kadir’in “Ömrümüz böyle olmamalıydı ela gözlüm. Uzun hasretlerin arifesinde ellerim böyle kalmamalıydı!” sözleri izleyenleri derinden etkiliyor.

Eyüp ve Gülperi’nin nikahını basan Kadir’in, Suriyeli ailenin isimlerini sayarak Eyüp’e büyük bir şok yaşattığı tanıtımda Gülperi, olan biteni anlamaya çalışıyor. Kadir her şeyi açıklaması için Eyüp’ü zorlarken Hasan, gerçeklerin peşini bırakmıyor. “Eyüp abim bir katil!” sözleriyle neye uğradığını şaşıran Gülperi’nin Eyüp’e nikah masasındaki yanıtı merakla beklenirken, kısa bir aradan sonra ekrana gelecek dizinin heyecan dolu tanıtımı dikkat çekiyor.

Gülperi dizisinin yeni bölümü olan, 18. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Gülperi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gülperi dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Show Tv’de...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.