Gülperi 20. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Gülperi 20. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Gülperi 20. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünde neler olacak? Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünü cuma günü show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Gülperi, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Gülperi dizisi 20. Bölüm yeni fragman izle…

gulperi-20-bolum-fragmani

Gülperi 20. Bölüm İzle

Kadir’in, Gülperi’nin yanıtının yazılı olduğu kağıdı düşürdüğü, Gülperi’nin Kadir’i kurtarmak için uğraştığı heyecan dolu tanıtımda Hasan, kaçırılan Artemis’in peşine düşüyor. Artemis için gözünü kırpmadan kendini tehlikeye atan Hasan’ın, Artemis’i kurtarıp kurtaramayacağı merakla bekleniyor.

Can’ın “Süpermen’e mektup yazacağım. O üzülmüştür şimdi!” sözleri yürekleri burkarken, Bedriye babası için Gülperi’yi karşısına alıyor. Eyüp’ün Gülperi’yi hırpaladığı anlar gerilimi yükseltirken, Eyüp ve Kadir hesaplaşmasının neye varacağı merakla bekleniyor. Gülperi’nin Kadir’in evlenme teklifini kabul ettiği tanıtımda ikilinin sevgilerini dile getirdiği anlar beğeni topluyor.

Gülperi dizisinin yeni bölümü olan, 20. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Gülperi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gülperi dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Show Tv’de...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.