Gülperi 22. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Gülperi 22. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Gülperi 22. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 22. Bölümünde neler olacak? Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 22. Bölümünü cuma günü show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 22. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Gülperi, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Gülperi dizisi 22. Bölüm yeni fragman izle…

gulperi-22-bolum-fragmani

Gülperi 22. Bölüm İzle

Gülperi, Kadir ve Can’ın kazayı ucuz atlattığı tanıtımda Hasan, Seyit’ten yardım istiyor. Arabasına sabotaj yapıldığını öğrenen Kadir, soluğu Eyüp’ün yanında alıyor. Eyüp’ü yumruklayan ve “Bundan sonra Gülperi’ye ve çocuklara bir zarar gelsin; bak seni kendi ellerimle öldürürüm!” sözleriyle meydan okuyan Kadir, Gülperi’ye geçmişle ilgili önemli itiraflarda bulunuyor. Eyüp’ün tehdit ettiği Seyit hasta yatağında Gökhan’dan af dilerken, Seyit’in babası olduğunu öğrenen Gökhan gözyaşlarına hakim olamıyor.

 Artemis –Hasan ile Kadir-Gülperi’nin aşk dolu hallerinin içleri ısıttığı tanıtım Ebru Gündeş’in ‘Aşık’ şarkısı eşliğinde yayınlandı. Şeyma’nın, Kadir ve Gülperi’nin evleneceğinden şüphelendiği, Hasan’ın Selen’e veda ettiği, Gülperi’nin Eyüp’ü çok sert uyardığı tanıtımda Kadir ve Gülperi evlenebilecek mi sorusu akla geliyor.

Gülperi dizisinin yeni bölümü olan, 22. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Gülperi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gülperi dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Show Tv’de...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.