Gülperi 5. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Show Tv

Gülperi 5. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Show Tv

Gülperi 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünü cuma günü show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Gülperi, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Gülperi dizisi 5. Bölüm yeni fragman izle…

gulperi-5-bolum-fragmani

Gülperi 5. Bölüm İzle

Gülperi’nin Hasan’ın yerleştirdiği uyuşturucuyu aradığı tanıtımda Hasan’a “İnsan en çok sevdiğinden nefret ediyor. En çok ona öfkeleniyor, en çok ona kırılıyor. Ben seni nasıl sevmekten vazgeçmemişsem, sen de beni sevmekten vazgeçmemişsin!” sözleri dikkat çekiyor. Polisin eve gelmesiyle Can’ın gözyaşları içinde Gülperi’ye sarıldığı anlar izleyenleri derinden etkiliyor.

Hasan’ın ve Ejder’in birlikte planladığı tuzak, çocuklarıyla birlikte yeni bir hayata başlamak için umutlanmaya başlayan Gülperi’yi yeniden yıkar. Gülperi oğlunun kendisine olan nefretiyle daha yakından yüzleşirken onu korumak için elinden geleni yapmaya da devam eder.

Kadir bu zor sürecinde Gülperi’ye destek olmak için çabalarken, Şeyma Gülperi’nin Kadir için düşündüğünden farklı bir anlam ifade ettiğini düşünmeye başlar. Yakup Gülperi’nin başının derde girmesini, torunlarını geri almak için bir koz olarak kullanmaya hazırlanmaktadır. Can ise annesinin yokluğuyla yeniden sınanmak zorunda kalır ve bu durumdan Hasan’ı sorumlu tutar.

Gülperi ailesini bir arada tutmak için her şeyi feda etmeye hazırdır ve Kadir’in kendisine bu konuda verdiği söze inanmaktadır. Ancak yaşayacakları büyük şok onları yeni bir mücadeleye itmek zorunda kalacaktır.

Gülperi dizisinin yeni bölümü olan, 5. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Gülperi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gülperi dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Show Tv’de...

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.