Gümüşhane  Aktutan  Köyü

Gümüşhane Aktutan Köyü

Aktutan Köyü haberleri, Gümüşhane Aktutan köyü güncel son dakika gelişmeleri, Aktutan köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Gümüşhane Köyleri Arasında yer alan Aktutan köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gümüşhane Aktutan Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Aktutan Köyü son dakika gelişmeleri, Aktutan Köyü ne özgü yemekler, Gümüşhane Aktutan Köyü nün tarihi, Aktutan Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Aktutan Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Aktutan Köyü , Gümüşhane ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Aktutan Köyü Resimleri ve Aktutan Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gümüşhane Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Gümüşhane Gümüşhane Arası Kaç Km? Gümüşhane Hava Durumu? Gümüşhane Köyleri ve Gümüşhane Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Gümüşhanelı iseniz Gümüşhane Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Gümüşhanelı Ünlüler arasında Gümüşhane Aktutan Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Gümüşhane Doğumlu Ünlüler Kimler?

Aktutan , Gümüşhane ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.Aktutan, Gümüşhane ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Aktutan Köyü'nün, Giretli, Hacılı, Temürlü (Bahçeli), İstoforlu (Esentepe), Toramanlı, Tarazallı, Ortamahalle, Bektaşlı, Muzgullu, Cücüklü, Alamanlı, Cabri ve Tefil adında 13 mahalle bulunmaktadır.
Gümüşhane merkezine 17 km uzaklıktadır.
Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.