Gümüşhane  Üçkol  Köyü

Gümüşhane Üçkol Köyü

Üçkol Köyü haberleri, Gümüşhane Üçkol köyü güncel son dakika gelişmeleri, Üçkol köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Gümüşhane Köyleri Arasında yer alan Üçkol köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gümüşhane Üçkol Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Üçkol Köyü son dakika gelişmeleri, Üçkol Köyü ne özgü yemekler, Gümüşhane Üçkol Köyü nün tarihi, Üçkol Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Üçkol Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Üçkol Köyü , Gümüşhane ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Üçkol Köyü Resimleri ve Üçkol Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gümüşhane Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Gümüşhane Gümüşhane Arası Kaç Km? Gümüşhane Hava Durumu? Gümüşhane Köyleri ve Gümüşhane Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Gümüşhanelı iseniz Gümüşhane Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Gümüşhanelı Ünlüler arasında Gümüşhane Üçkol Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Gümüşhane Doğumlu Ünlüler Kimler?

Üçkol, Gümüşhane ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür

Gümüşhane merkezine 37 km uzaklıktadır. Engebeli bir arazisi bulunur ve köy halkı tarım, hayvancılıkla uğraşır. Köyün üç adet deresi vardır. Birisi Kurtoğlundan, diğeri Köycegizden ve diğeri ise Eğlence deresinden gelmektedir. İklim genel olarak karadeniz ve karasal iklim hakim olup yazlar çok sıcak kışlarsa çok sert geçmektedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır.
Köyde, ilköğretim okulu vardır, 2008-2009 eğitim öğretim yılında eğitime başlamıştır. Köyün içme suyu şebekesi vardır. 2006 yılında da kanalizasyon şebekesi yapılmıştır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup, köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.