Gümüşova Çaybükü Köyü

Gümüşova Çaybükü Köyü

Çaybükü Köyü Haberleri, Gümüşova Çaybükü Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Çaybükü Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Düzce Köyleri Arasında Yer Alan Çaybükü Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Gümüşova Çaybükü köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çaybükü köyü son dakika gelişmeleri, Çaybükü köyüne özgü yemekler, Gümüşova Çaybükü köyünün tarihi, Çaybükü köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çaybükü köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çaybükü , Düzce ilinin Gümüşova ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çaybükü Köyü Resimleri ve Çaybükü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gümüşova Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Gümüşova Düzce Arası Kaç Km? Gümüşova Hava Durumu? Düzce Köyleri ve Gümüşova Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Düzceli iseniz Düzce Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Düzceli Ünlüler arasında Gümüşova Çaybükü Köyünde doğan biri var mı? Gümüşova Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çaybükü , Düzce ilinin Gümüşova ilçesine bağlı bir köydür.1959 yılında Yakabaşı köyünden ayrılarak Başantı adını almıştır. 1963 yılından itibaren ilçe yönetimi tarafından Çaybükü olarak değiştirilmiştir.Düzce iline 16 km, Gümüşova ilçesine 2 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağıve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.