Güneysu Kıbledağı Köyü

Güneysu Kıbledağı Köyü

Kıbledağı Köyü haberleri, Güneysu Kıbledağı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kıbledağı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Rize Köyleri Arasında yer alan Kıbledağı Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Güneysu Kıbledağı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kıbledağı köyü son dakika gelişmeleri, Kıbledağı köyüne özgü yemekler, Güneysu Kıbledağı köyünün tarihi, Kıbledağı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kıbledağı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kıbledağı, Rize ilinin Güneysu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kıbledağı Köyü Resimleri ve Kıbledağı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Güneysu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Güneysu Rize Arası Kaç Km? Güneysu Hava Durumu? Rize Köyleri ve Güneysu Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Rizeli iseniz Rize Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Rizeli Ünlüler arasında Güneysu Kıbledağı Köyünde doğan biri var mı? Güneysu Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kıbledağı, Rize ilinin Güneysu ilçesine bağlı bir köydür.

Rize iline 17 km, Güneysu ilçesine 3 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır.
Köyde ilköğretim okulu vardır. Ayrıca köyde içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. Köyde sağlık kuruluşu vardır ancak faal değildir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.