Güvercin 8. Bölüm Canlı İzle! Star Tv Güvercin 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Güvercin 8. Bölüm Canlı İzle! Star Tv Güvercin 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Güvercin 8. bölümüyle pazar saat 20.00'da Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Kenan bütün bu duygularla yurt dışına gitmek üzere yola koyulur...Güvercin 8. son bölümünü haberimizdeki linkten izeyebilirsiniz.

Kenan Zülüf’ten kendisiyle birlikte gelmesini istemiş, ama Zülüf evliliklerinin bir töre evliliği olduğunu, ailesini geride bırakıp gelemeyeceğini söyleyerek onun teklifini reddetmiştir. Güvercin 8. bölümüyle pazar akşam Star TV’de ekranlara geliyor.

Kenan bütün bu duygularla İstanbul’a, oradan da yurt dışına gitmek üzere yola koyulur. Zülüf içi parçalanarak eve dönerken Kenan’ın yaşadıklarını öğrenip onun neden her şeyi geride bırakıp gitmek istediğini anlar. Tüm gelişmeler pazar akşam Güvercin 8. bölümde izleyici karşısında olacak. Star TV’nin beğenilen dizisi Güvercin 8. bölüm izlemek için haberimizdeki linki tıklayın!..

İsmihan hakkında öğrendiği başka bir gerçekle, Zülüf’ün üzerine büyük bir sorumluluk binecek ve önemli bir karar vermek zorunda kalacaktır. Kenan’ın gidişiyle Kevsa yıllardır beklediği ve istediği hayale nihayet ulaşmış, giderken de bütün işleri Ökkeş’in üzerine bıraktığını öğrenmiş ve rahatlamıştır. Ancak şimdi, Ökkeş’i bir pavyon kadını olan Nimet’ten uzaklaştırmak, artık ittifak halinde olmadığı Celil’den gelecek tehditleri savuşturmak gibi dertlerle uğraşmak zorundadır.

Bedir’se Kenan’ın kendisine söylediklerinden sonra altınları evine koyduran ve kendisini tehdit eden kişinin Kevsa olduğundan neredeyse emindir. Hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan biri, Bedir’in bütün bu açmazlardan çıkmasına yardımcı olabilecek midir? Artık vicdan azabıyla kavrulan Kasım’sa gerçekleri söylemeden durmayı başarabilecek midir?

Güvercin 8. BÖLÜM İZLE! Star TV Güvercin SON BÖLÜM…

Star TV’nin sevilen dizisi Güvercin pazar akşamı 8. bölümüyle ekranlara geliyor.

Güvercin 8. BÖLÜM İZLE!

Güvercin 7. Bölüm Özeti

guvercin-7-bolum-ozeti.jpg

Kenan, hayatıyla ilgili büyük bir gerçekle yüzleşecek.
Bedir’in ailesi altınların evden çıkmasıyla darmadağın olmuş; Müslüm ve Nefise de evi terk etmiştir. Kasım, yaşadığı vicdan azabıyla Zülüf’e gerçekleri söylemeye kararlıdır. Kenan’sa peşine düştüğü adamdan, bu işin içinde kimin olduğu bilgisini öğrenir ve Zülüf’e bunu söyleyip söylememenin ikileminde kalır.

Celil ve Kevsa arasındaki ittifak bunca yıl sonra ilk defa sarsılır. Bedir’in evine gelen güzel bir haberle, son günlerde ilk kez mutluluk rüzgarları esmeye başlar; ancak bu mutluluk çok da uzun sürmeyecektir. Kenan bütün bu açmazların içinde cebelleşirken hayatıyla ilgili çok önemli bir başka gerçeği öğrenecek ve her şeyi sorgulayacak bir aşamaya gelecektir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.