Hadi İnşallah filmi nerede çekildi? Hadi İnşallah konusu ve oyuncuları

Başrollerinde Murat Boz, Büşra Pekin, Şinasi Yurtsever’in oynadığı Hadi İnşallah filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Hadi İnşallah filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde Murat Boz, Büşra Pekin, Şinasi Yurtsever’in oynadığı Hadi İnşallah filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Hadi İnşallah filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Hadi İnşallah filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

Hadi İnşallah Filmi nerede çekildi?

Hadi İnşallah filminin çekimleri İzmir'de yapıldı. Galası da İzmir’de bir AVM'de gerçekleştirildi.

Hadi İnşallah konusu

Hadi İnşallah, genç bir kadın olan Pucca’nın hikayesini anlatıyor. PuCCa, hayatının 4 senesini Ankara’da geçirir ama o koca sene boyunca beraber olduğu sevgilisinden de ayrılırak, İzmir’e ailesinin yanına döner. Zor bir ayrılık süreciyle karşı karşıyadır, mutsuzluktan eve kapanır; çalmayan telefonları bekler ve bunalımdaki pek çok kadın gibi kendisini yemeye verir! Bu arada ailesi de kendisine yeni bir iş bulup, toparlanması için baskı yapar. Hiç istemeden İzmir’deki bir yerel televizyon kanalıyla iş görüşmesine gider; ve yaşamını değiştirecek yakışıklı ile o gün karşılaşır! “Pekmez” lakabını taktığı ve genç kadını yeniden yaşama döndüren bu yakışıklı ile ne yapıp edip beraber olmayı kafaya koyar… Ama karşısında da zorlu bir rakibesi vardır.

Hadi İnşallah oyuncuları

Murat Boz – Pekmez
Büşra Pekin – PuCCa
Şinasi Yurtsever – Kameraman Hasan
Müjde Uzman – Bayan Kaltak
Cezmi Baskın – PuCCa Baba
Hülya Gülşen – Irmak PuCCa Hala
İdil Dizdar – Zodyaklı / Zodi
Aydan Taş – Kızıl
Emrah Kaman- Eski Sevgili PuCCa’nın eski sevgilisi

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.