Hanggang Saan konusu nedir, Hanggans Saan oyuncuları

Hanggang Saan konusu nedir, Hanggans Saan oyuncuları

Kanal D'nin yeni dizisi 'Bir Annenin Günahı'nın ilk tanıtımı yayınlandı. Filipinler’de reyting rekorları kıran 'Hanggang Saan' dizisinden uyarlanan Bir Annenin Günahı dizisinin tanıtımından sonra Hanggang Saan Konusu ve oyuncuları araştırılıyor.

Hanggang Saan dizisi, Kazakistan’da CHannel 31 almış en son ‘The Blood Sisters’ adıyla yayınlanacak. Daha önce alanlar şöyle; Tanzanya’da ‘Bertrayal’ adıyla, Dominik Cumhuriyeti’nde ‘The Promise’ diye tercüme edilmiş, Myanmar’ da ‘Now and Forever’ diye çevrilmiş...

İlginç konusu ve oyuncuları ile dikkatleri üzerine çeken Bir Annenin Günahı dizisine Türkiye’de de konserler veren dünyaca ünlü İranlı müzisyen Mohsen Namjoo’nun dokunaklı müziği eşlik ediyor.

Hanggang Saan konusu

Hanggan Saan dizisi 2017-2018 seneleri arasında izleyici ile buluştu ve 108 bölüm yayınlandı. Suç ve aile draması olan dizide Sonya adında bekar bir annenin işlemediği bir cinayet yüzünden suçlanması anlatılıyor. İki çocuğu olan Sonya'nın adalet mücadelesini konu edinen Hanggang Saan dizisinin Türk uyarlamasının çekimlerine de önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor...

Hanggang Saan Oyuncuları

  • Sylvia Sanchez
  • Arjo Atayde
  • Sue Ramirez
  • Maris Racal
  • Yves Flores
  • Teresa Loyzaga
  • Ariel Rivera

Bir Annenin Günahı dizisinin oyuncuları kimler?

Filipinler’de reyting rekorları kıran 'Hanggang Saan' dizisinden uyarlanan Bir Annenin Günahı’nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaşıyor.

Kendi ayakları üzerinde duran ancak çocuğu için suç işlemek zorunda kalan bir annenin dramı ve bu gerçekle sınanacak iki gencin aşk hikayesini işleyen Bir Annenin Günahı, dramatik hikayesiyle sezona damga vuracak.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.