Hasta Yakınlarının Darp Ettiği Doktor Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Hasta Yakınlarının Darp Ettiği Doktor Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Gaziantep’te hasta yakınları tarafından darp edilen doktor, yoğun bakıma kaldırıldı. Alınan bilgiye göre bir aile gittiği özel hastanede çocuğunu yüksek ateş nedeniyle muayene ettirmek istedi. Hasta yakınları ile Acil Servis doktoru Asadullah...

adiyaman acil deprem

Gaziantep’te hasta yakınları tarafından darp edilen doktor, yoğun bakıma kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre bir aile gittiği özel hastanede çocuğunu yüksek ateş nedeniyle muayene ettirmek istedi. Hasta yakınları ile Acil Servis doktoru Asadullah Begoğlu arasında tartışma yaşandı.

Döve Döve Mi Çalıştıracaksınız ?

Tıp Doktoru, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı ,Hekim Birliği Sendikası Genel Başkanı Hatice Çerçi Balcı, “Döve döve mi çalıştıracaksınız? Bu şiddeti hekime gösteren kişinin evladı iyileşti mi şimdi? Hasta olmak zor biliyoruz, hekim olmak da kolay değil peki bunu siz biliyor musunuz? Can güvenliğimiz yok kurumlarda gönül refahı ile çalışamıyoruz. Farz edin hepimizi dövdünüz, yok ettiniz bu durumda hastalıklarınız geçip gidecek iyileşecek misiniz? Çalışamıyoruz, gidiyoruz. Hekimlik yapamıyoruz, yaşayamıyoruz! Artık bu şiddet bitsin. YETER” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.