Havaili Dr. Shintani’den Sosyal Medyada Kanseri Gerileten İlaç Açıklaması

Havaili Dr. Shintani’den Sosyal Medyada Kanseri Gerileten İlaç Açıklaması

Havaili Dr. Shintani’den Sosyal Medyada Kanseri Gerileten İlaç Açıklaması Dikkat Çekti. Son yıllarda dijital platformlar sağlık alanında da fazlasıyla kullanılmaya başlandı. Hekimler de sosyal medya alanında yer alarak daha çok insana ulaşmayı...

Türk Bilim İnsanları, Karaciğer Kanseri Tedavisinde Etkili Olan Yeni Bir Molekül Belirledi

Havaili Dr. Shintani’den Sosyal Medyada Kanseri Gerileten İlaç Açıklaması Dikkat Çekti.

Son yıllarda dijital platformlar sağlık alanında da fazlasıyla kullanılmaya başlandı. Hekimler de sosyal medya alanında yer alarak daha çok insana ulaşmayı hedefleyen gruplar arasında bulunuyor.

Sosyal medyada youtube, instagram ve tiktok gibi mecralarda yayınlar gerçekleştiren bir ABD’nin eyaleti olan Havai’den bir hekim Dr. Terry Shintani, kanser hastalığının tedavisini gerilettiği bilimsel araştırmalara konu olduğunu söylediği bir ilaçla ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Bilim Sağlık Haber Ajansı’nın çeviri ekibi tarafından hazırlanan habere göre; Havaili hekim, drshintani adlı Tiktok resmi hesabında, ‘Wait! Does Ivermectin Kills Cancer?” ‘Bekle! İvermektin Kanseri Öldürür Mü?’ paylaşımında bulundu. 

dr shintan

Dr. Shintani TİKTOK paylaşımında şunları söyledi: “İvermektin kanseri öldürür mü ? Merhaba ben Dr. Shintani, kurul sertifikalı bir doktor ve Harvard’ta eğitim görmüş bir beslenme uzmanıyım.Tüm haberlerde yer alan anlaşmazlığa yol açan ilaç Ivermectin’in, bazı kanser hücrelerinin büyümesini durdurduğu veyahut öldürdüğü  bulundu. Buna rağmen, araştırmanın ön hazırlığı Ivermectin’inin meme, prostat, mide kolonu, karaciğer, böbrek, miyeloid lösemi ve diğer kanser türevlerine karşı yararlı göründüğünü gösteriyor. Ivermectin, meme kanseri için kemoterapi ile birlikte kullanılıyor. Elbette herhangi bir amaç için Ivermectin kullanmadan önce doktorunuza danışmalısınız”  (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

Not: Haberlerde verilen tavsiye veya bilgiler haber kaynağına aittir. Lütfen tanı ve tedavi süreçlerinde doktorunuza başvurunuz. Doktorunuz dışında verilen tavsiye veya önerilere uymayınız.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.