Hekimoğlu 13. Bölüm 2.Fragmanı

Hekimoğlu 13. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünde neler olacak? Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünü salı akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hekimoğlu üç gün içinde ekipten birini işten çıkarmak zorundadır.  Orhan, Hekimoğlu’nun karar vermekten kaçındığını düşünürken,  Mehmet Ali ve Zeynep bu süreci birbirlerine destek olarak atlatmak ister. Emre bu karara karşı çıkar ve onlara güvenmediğini söyler.

Hekimoğlu Mehmet Ali’ye kendi yerinde olsa kimi kovacağını sorar.  Mehmet Ali’nin yanıtı Emre olur. Vahap , Zeynep ve Mehmet Ali’yi kendi tarafına çekmeye uğraşır. İpek ise Vahap konusunda verdiği kararı sorgulamaktadır. Tüm bunlar yaşanırken, Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 10 yaşında kalp krizi geçiren Ceyda yatırılır.

Minik Ceyda, kilolu olduğu için uğradığı akran zorbalığıyla baş edebilecek midir?  

Vahap’ın çabaları karşılık bulacak mıdır? Emre ve Zeynep’in kavga etmelerinin sebebi nedir?

Hekimoğlu’nun kararı ne olacaktır?

Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Hekimoğlu Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hekimoğlu dizisi yeni bölümleriyle Salı akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar