Hekimoğlu 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı, Hekimoğlu 13. son bölüm izle

Hekimoğlu 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı, Hekimoğlu 13. son bölüm izle

Hekimoğlu dizisi bu akşam 13. bölümüyle ekranlara geldi. Hekimoğlu ve ekibi, her şeye rağmen genç hastayı tedavi edebilecek mi? Peki Hekimoğlu 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Hekimoğlu son bölüm izleme ekranı.

Kanal D' nin yeni dizisi Hekimoğlu bu akşam 13. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Hekimoğlu’un son bölümünde ise; Hekimoğlu, Vahap’ın istediğini yerine getirecek mi? Zeynep ve Hekimoğlu arasında neler oluyor? Emre ve Hekimoğlu yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak? Hekimoğlu ve ekibi, her şeye rağmen genç hastayı tedavi edebilecek mi? İşte Hekimoğlu 14. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme sayfası.

HEKİMOĞLU 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Hekimoğlu dizisinin 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı. Aşağıdaki linkten Hekimoğlu 14. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz…

HEKİMOĞLU 14. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

HEKİMOĞLU SON BÖLÜM İZLE

hizmetciler-13-bolum-ozeti.jpg

HEKİMOĞLU 13. BÖLÜM ÖZETİ

Hekimoğlu ve ekibi, her şeye rağmen genç hastayı tedavi edebilecek mi?

Vahap Hekimoğlu’ndan kendi şirketinin piyasaya sunacağı bir ilacın tanıtımını yapmasını ister. Buna karşılık, ekibinden kimseyi kovmasına gerek kalmayacaktır. Hekimoğlu teklifi kabul eder. İpek kararından dolayı Hekimoğlu ile gurur duyar ama Hekimoğlu ruhunu sattığını düşünmektedir. Emre ve Hekimoğlu yüzleşir. Emre, Hekimoğlu’nu Vahap’a ispiyonlayanın kendisi olduğunu kabul eder.

Orhan, Hekimoğlu’nun Zeynep’ten etkilendiğini düşünmektedir. Hekimoğlu ise, Zeynep’e neden kendisini sevdiğini sorar.  İlacın tanıtım günü geldiğinde Vahap, Hekimoğlu’na seçeneklerini hatırlatmak zorunda kalır. Tüm bunlar yaşanırken, lise öğrencisi bir gencin hayatı yine Hekimoğlu ve ekibinin ellerindedir. Hekimoğlu, Vahap’ın istediğini yerine getirecek mi? Zeynep ve Hekimoğlu arasında neler oluyor? Emre ve Hekimoğlu yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak? Hekimoğlu ve ekibi, her şeye rağmen genç hastayı tedavi edebilecek mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.