Hekimoğlu 16.Bölüm 2.Fragmanı

Hekimoğlu 16.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 16.Bölümünde neler olacak? Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 16. Bölümünü salı akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 16.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Hekimoğlu , yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Hekimoğlu dizisi 16.Bölüm yeni fragman izle…

Hekimoğlu 15.Bölümde; Hekimoğlu’nun ekibi Zeynep’in gidişiyle iki kişi kalır. İpek bu sayıyı bir an önce üçe çıkarmak konusunda ısrarlıdır. Hekimoğlu’na yeni adaylarla iş görüşmeleri ayarlar. Hepsi birbirinden donanımlı adaylar gelip giderken Hekimoğlu’nun aklı Zeynep’tedir. Evine gidip işe geri dönmesini ister. Ancak Zeynep’in bunun için çok kişisel bir şartı vardır! Hekimoğlu, hiç alışık olmadığı bu şartı kabul ederse geri dönecektir.

Tüm bunlar olurken Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne  genç bir hasta gelir. Genç adamın, hastalığının pek çok belirtisi vardır. Ancak bu belirtilerin hepsini birden açıklayan nedeni bulmak hiç kolay olmaz.

Zeynep’in yokluğu beraberinde neler getirir? Hekimoğlu Zeynep’in şartını kabul edecek mi? Hekimoğlu ve ekibi genç hastayı kurtarabilecek mi?

Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 16.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Hekimoğlu Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hekimoğlu dizisi yeni bölümleriyle Salı akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar