Hekimoğlu 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Hekimoğlu 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Hekimoğlu dizisi bu akşam 16.bölümüyle ekranlara geldi. Hekimoğlu bir kadının sesiyle irkilir. Hekimoğlu geçmişinden gelen bu kadını geri çevirebilecek midir? Peki Hekimoğlu 17.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Hekimoğlu son bölüm izleme ekranı.

Kanal D' nin yeni dizisi Hekimoğlu bu akşam 16.bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Hekimoğlu’un son bölümünde ise; Hekimoğlu bir kadının sesiyle irkilir. “Ateş!” Yıllardır görmediği, konuşmadığı ama vaktiyle  çok değer verdiği biridir bu kadın… İşte Hekimoğlu 17. bölüm fragmanı ve son bölüm izleme sayfası.

Hekimoğlu 17.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı

Hekimoğlu dizisinin 17.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşağıdaki linkten Hekimoğlu 17.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz…

Hekimoğlu 17. Bölüm Fragmanı İzle

Hekimoğlu Son Bölüm İzle

hizmetciler-16-bolum-ozeti.jpg

Hekimoğlu 16. Bölüm Özeti

Hekimoğlu bir kadının sesiyle irkilir. “Ateş!” Yıllardır görmediği, konuşmadığı ama vaktiyle  çok değer verdiği biridir bu kadın… Onca zaman sonra tekrar karşısına çıkması da elbette sebepsiz değildir. Hekimoğlu’ndan öyle bir şey ister ki bir anda her şey durur. Sadece Hekimoğlu değil onu tanıyan herkes bu istekten tedirginlik duyacaktır. Peki, Hekimoğlu geçmişinden gelen bu kadını geri çevirebilecek midir?

Diğer yandan İpek hastanede yana yakıla Hekimoğlu’nu aramaktadır. Acil olarak üniversitede derse girmesini ister.  Hekimoğlu bir anlaşma yapmadan tabii ki bunu kabul etmeyecektir. Bu ders hem öğrenciler için hem Hekimoğlu için benzersiz bir deneyim olur. Hekimoğlu ders boyunca geçmişini sorgulayacak ve kendisiyle ilgili birçok soru işaretini gün yüzüne çıkartacaktır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.