Hekimoğlu 24.Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu 24.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 24.Bölümünde neler olacak? Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 24. Bölümünü salı akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hekimoğlu hukuki nedenlerle Selin’in evine gider. Evde davetsiz bir misafir olduğunu öğrenen Hekimoğlu, kendi yöntemleriyle duruma müdahale etmeye karar verir. Bu yöntemler, tekrar tekrar Selin’in evine gitmesini gerektirirken ikili arasında yakınlaşma da kaçınılmaz olur.

iğer yandan, genç bir adam Hekimoğlu’nun evinin önünde nöbet tutmaktadır. Kimsenin hastalığına doğru teşhisi koyamadığını iddia eder. Hekimoğlu’nu doktoru olması için ikna etmeye çalışır.  Hekimoğlu ayaküstü ihtimalleri sıralayıp başından savacakken öyle bir şey yaşanır ki genç adam Hekimoğlu’nun başına bela olur.  Dahası bu bela Zeynep’e de sıçrayacak ve hayatının dönüm noktalarından birine sebep olacaktır.

Hekimoğlu ile Selin’in arasında neler yaşanacak?  Hekimoğlu başına bela olan hastayı kurtaracak mı? Zeynep’i nasıl bir dönüm noktası bekliyor?

Hekimoğlu’na bu hafta Gün Koper konuk oluyor...

Dizinin bu bölümüne Gün Koper konuk oyuncu olarak katılıyor.  Koper dizide genç bir fotoğrafçı olan İlker Beyan karakterine hayat verecek.

Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 24.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Hekimoğlu Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hekimoğlu dizisi yeni bölümleriyle Salı akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar