Hekimoğlu 25.Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu 25.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 25.Bölümünde neler olacak? Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 25. Bölümünü salı akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hekimoğlu’nun gizlice raporlarını okuması Selin’i küplere bindirir. Bir daha Hekimoğlu’nun yüzünü bile görmek istemeyecektir. İkili uzun süre iletişimlerini keserler. Ancak gelen sürpriz bir haber zorunlu olarak onları tekrar karşı karşıya getirecektir.

Diğer yandan Emre’nin yapmış olduğu bir hata ortalığı kasıp kavurur. Emre gibi birinin nasıl böyle bir şey yaptığına kimse anlam veremez. Hakkında açılan disiplin soruşturmasına rağmen Emre sessizliğini korumaya devam edecektir. Sonunda kuruldan öyle bir karar çıkar ki Hekimoğlu da dahil olmak üzere herkesi şaşkına çevirir.

Hekimoğlu ile Selin’in arasında neler olacak?

Emre’nin sakladığı şey nedir?  Disiplin kurulundan ne karar çıkacak?

Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 25.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Hekimoğlu Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hekimoğlu dizisi yeni bölümleriyle Salı akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar