Hekimoğlu 26.Bölüm 2.Fragmanı

Hekimoğlu 26.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 26.Bölümünde neler olacak? Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 26. Bölümünü salı akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hekimoğlu kurul kararıyla bölüm şefliğini Mehmet Ali’ye devreder. Mehmet Ali için bu güzel bir gelişme gibi görünse de işler tahmin ettiği gibi yürümez. Hekimoğlu onu bezdirmek için elinden geleni yapacaktır.

Bu arada Selin evliliğindeki sorunları Hekimoğlu’na anlatır. Bu konuşma ikiliyi kimsenin tahmin edemeyeceği bir noktaya sürükler. Diğer yandan ileri yaştaki bir hastanın durumu giderek kötüleşir. Tek şansı organ naklidir ancak kurul, hastanın yaşı sebebiyle nakil onayı vermez.  Buna rağmen Hekimoğlu pes etmeyecektir. Hastasını kurtarmak için her yolu dener.

Hekimoğlu hastasını kurtarabilecek mi?  Hekimoğlu ve Selin arasında neler yaşanacak? Hekimoğlu Mehmet Ali’nin şefliğinde neler yapacak?

Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 26.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Hekimoğlu Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hekimoğlu dizisi yeni bölümleriyle Salı akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar