Hekimoğlu 27.Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu 27.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 27.Bölümünde neler olacak? Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 27. Bölümünü salı akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ateş'in yıllar sonra karşısına çıkan zor vaka!

Hekimoğlu, yıllar önce kaybettiği bir vakayla aynı semptomları gösteren hastanın peşine düşer. Ne var ki peşine düştüğü aslında İpek’in hastasıdır. Bir yandan hastanenin düzenlediği yardım balosundaki İpek’i oyalarken, bir yandan da hastalığın nedenini bulmak için riskli yolları dener. Hastanın durumunu tehlikeye atması onu İpek’le karşı karşıya getirecektir.

Diğer yandan Zeynep ve Mehmet Ali arasında gerilim tırmanır. Zeynep’le aynı vaka üzerine makale yazan Mehmet Ali’nin, makaleyi Zeynep’ten izinsiz yayımlaması ikiliyi arkadaşlıklarını sorgulama noktasına getirir.

Hekimoğlu bu defa hastayı kurtarabilecek mi? İpek kendi hastasını alan Hekimoğlu’na ne tepki verecek? Zeynep ve Mehmet Ali’nin arkadaşlığı sonlanacak mı?

Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 27.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Hekimoğlu Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hekimoğlu dizisi yeni bölümleriyle Salı akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar