Hekimoğlu 28.Bölüm 2.Fragmanı

Hekimoğlu 28.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 28.Bölümünde neler olacak? Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 28. Bölümünü salı akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hekimoğlu’nun iki vakayla imtihanı…

On gündür uyuyamayan bir hastanın iyileşmesi için karaciğer nakline ihtiyacı vardır. Naklin gerçekleşmesi için Hekimoğlu kendine has bir yol seçer. Bu yol, Zeynep’le aralarında gerilim yaşanmasına neden olur. Ama bu kadarla kalmaz…

Hekimoğlu’nun ganyan bayisinde karşılaştığı diğer hastaya yakınlığı ise İpek’in dikkatini çeker. Doktorlardan ilgi bekleyen bu kadın hastanın varlığı Hekimoğlu ve İpek’i karşı karşıya getirir.

Hekimoğlu iki hastayı da kurtarabilecek mi? İpek’le aralarındaki gerilim sadece işle mi alakalı? Mehmet Ali’ye kızgın olan Zeynep, olanların acısını Emre’den mi çıkaracak? Orhan’la Hekimoğlu’nun ev arkadaşlığı yürüyecek mi?

Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 28.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Hekimoğlu Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hekimoğlu dizisi yeni bölümleriyle Salı akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar