Hekimoğlu 32.Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu 32.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 32.Bölümünde neler olacak? Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 32. Bölümünü salı akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Vurulduktan sonra hastaneye dönen Hekimoğlu, iki vaka birden almaya karar verir. Hekimoğlu’ndaki tek değişiklik iki vakayı aynı anda kabul etmesi değildir. Hekimoğlu hastaları iyileştirmeye çalışırken, bir yandan da İpek’in peşine düşer. İpek’in Orhan’la baş başa yemeğe çıkması ve şüpheli tavırları, Hekimoğlu’nu yeni bir oyunun içine sürükler. Hekimoğlu iki vakayı da kurtaracak mı? İpek’in gizli sırrı ne? Hekimoğlu İpek’e yardım edecek mi? Orhan ve İpek, Hekimoğlu’na karşı birlik mi olacak?

Veysel Diker, sekiz yıl boyunca felçli olarak tekerlekli sandalyeye mahkum olarak yaşayan Ersin Güler karakterine hayat verirken, Güner Özkul ise Ersin Bey’in eşi Ayla Güler karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü olan 32.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Hekimoğlu Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hekimoğlu dizisi yeni bölümleriyle Salı akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar