Hep-sen’den Bir Kazanım Daha!

Hep-sen’den Bir Kazanım Daha!

HEP-SEN’in yazılı başvurusu üzerine sabah kahvaltısı verilmeyen Kayseri Akkışla İlçe Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık personellerine kahvaltı verilmeye başlandı. Başvuru neticesinde Felahiye, Özvatan ve Sarıoğlan ilçe devlet...

HEP-SEN’in yazılı başvurusu üzerine sabah kahvaltısı verilmeyen Kayseri Akkışla İlçe Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık personellerine kahvaltı verilmeye başlandı. Başvuru neticesinde Felahiye, Özvatan ve Sarıoğlan ilçe devlet hastanelerinde de kahvaltı öğünü verilmeye başlandı.

HEP-SEN tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi, “Akkışla İlçe Devlet Hastanesi’nde görevli Sağlık Profesyonellerine sabah kahvaltısı verilmemesi üzerine; Hep-Sen Kayseri İl Temsilcimiz Nurten Akbudak, Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü’ne yaşanılan bu durumun son bulmasıyla ilgili yazılı başvuruda bulunmuştur. Sendikamızın bu başvurusu sonucunda; Akkışla, Felahiye, Özvatan, Sarıoğlan ilçe hastanelerinde de artık Sağlık Profesyonellerine kahvaltı öğünü verilmeye başlanmıştır. Sendikamız, sağlık camiasında yaşanılan her türlü yanlış ve usulsüz durumlar için hukuk ordusu ile birlikte gereken mücadeleleri vererek, Sağlık Profesyonellerinin hakkını korumak ve geliştirmek için sahalarda son sürat çalışmalarına devam etmektedir. Sağlıksız Sağlık Sistemini iyileştirmek için, Hep-Sen, Hep-Sen’inle” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.