Hercai 11. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Hercai 11. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Hercai 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Hercai dizisinin yeni bölümü olan 11. Bölümünde neler olacak? Hercai dizisinin 11. Bölümünü cuma akşam 20:00 de ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hercai dizisinin yeni bölümü olan 11. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Hercai, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Hercai dizisi 11. Bölüm yeni fragman izle…

hercai-11-bolum-fragmani

Hercai 11.Bölüm İzle

"Reyyan, görmüyor musun seni çok seviyor!"

Azize Aslanbey'in, Şadoğlu konağını almak için yaptığı hamle sonrası Miran'ın düşmanlığı bitireceğim karşılığında sadece Reyyan'ı istiyorum, teklifiyle Nasuh Ağa'nın karşısına geçmiştir. Miran ve Nasuh arasındaki restleşmenin sonucu bir kere daha iki konak arasındaki dengelerin değişmesine neden olacak mı?

Reyyan, Miran'ın teklifine nasıl karşılık verecek? Diğer yandan Miran'ın avuçlarından kayıp gitmesini istemeyen Gönül'ün planları gün yüzüne çıkar. Olanlara daha fazla seyirci kalamayan Miran boşanma kararı alır. Bu durum Aslanbey konağında ikinci bir depreme neden olur. Bu sefer Miran'ın kesin kararlı olduğunu gören Gönül her şeyin bittiğini düşünürken, Azize ve Sultan'ın bu duruma karşı hamlesi nasıl olacak?

Hercai dizisinin yeni bölümü olan, 11. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Hercai Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hercai dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamı Atv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.