Hercai 14. Bölüm Fragmanı İzle ATV

Hercai 14. Bölüm Fragmanı İzle ATV

Hercai 14. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Hercai dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünde neler olacak? Hercai dizisinin 14. Bölümünü cuma akşam 20:00 de ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hercai dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Hercai, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Hercai dizisi 14. Bölüm yeni fragman izle…

hercai-14-bolum-fragmani

Hercai 14.Bölüm İzle

"Sana geçmişini unutturmak için elimden geleni yapacağım…”

Reyyan'a evlilik teklif eden Miran, Reyyan'ın sorusu karşısında ne cevap verecek? Sevdası uğruna çocukluğundan beri kulağına fısıldanan intikamından vazgeçebilecek mi? Yoksa kalbindeki kin, sevdasına galip mi gelecek? Peki ya Reyyan? Geçmişi unutup yeniden mucizelere inanabilecek mi?

Yoksa yüreğine ilmek ilmek işlenen acılar gün yüzüne çıkıp da onu Miran'dan uzaklaştıracak mı? Şadoğulları'nı evinden eden Azize geçmişin kapılarını aralamaya kararlı! 27 yıllık intikamın ardında uyuyan gerçek yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Geçmişte Nasuh ve Azize arasında yaşananlar bugün yeni bir savaş mı başlatacak? Reyyan ve Miran'ın aşkı bu savaşı durdurabilecek mi?

Hercai dizisinin yeni bölümü olan, 14. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Hercai Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hercai dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamı Atv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.