İkinci Şans filmi nerede çekildi, İkinci Şans filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrollerinde Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay, Mesut Can Tomay, Afra Saraçoğlu’nun oynadığı İkinci Şans filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen İkinci Şans filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay, Mesut Can Tomay, Afra Saraçoğlu’nun oynadığı İkinci Şans filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen İkinci Şans filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki İkinci Şans filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

İkinci Şans Filmi nerede çekildi?

Asmalı Konak'tan sonra bir araya gelen Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı İkinci Şans filmi Ayvalık'a bağlı şirin bir ada olan Cunda Adası'nda çekildi. Cunda Adası, Bozcaada ile birlikte ülkemizin en güzel adaları arasında yer alır.

İkinci Şans konusu

Matematik öğretmenliği yapan Yasemin (Nurgül Yeşilçay), geçmişte yaptığı bazı hataları bir türlü aklından çıkaramamış, Çiçek adlı bir kız çocuğu sahibi, tedbirli bir kadındır. Cemal (Özcan Deniz) ise herkesin tanıdığı bir restoranın sahibi olan, daha günlük yaşayan ve kadınların her zaman ilgi gösterdiği bir gurmedir. Cemal'in de Mahmut adında bir oğlu vardır. Birbirinden oldukça farklı karakterlere sahip bu iki kişinin ilk tanışmaları kavgalı olsa da zamanla büyük ama iki taraf için de sürdürmesi zorlu bir aşk başlayacaktır.

İkinci Şans oyuncuları

Yapımcılığını Avşar Film’in, hem senaryosunu hem yönetmenliğini Özcan Deniz’ın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay, Mesut Can Tomay, Afra Saraçoğlu ve Berrin Arısoy paylaşıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.