İkizler Memo - Can 13. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Kanal D

İkizler Memo - Can 13. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Kanal D

İkizler Memo - Can 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı. İkizler Memo - Can dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünde neler olacak? İkizler Memo - Can 13. Bölümünü cumartesi akşam Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

İkizler Memo - Can dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İkizler Memo - Can, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan İkizler Memo - Can dizisi 13. Bölüm yeni fragman izle…

İkizler Memo - Can 13. Bölüm İzle

Memo ve arkadaşları, mahalledeki yerel seçim için anket düzenler.

Onur’un doğum günü partisi için herkes bir gece kulübünde toplanır. Tüm gözler Melek’in üstündedir. Yaren’e bir deneme çekimi teklifi gelir. Ancak Osman ve Mahmut bu konuya pek sıcak bakmamaktadır.

Mahallede yerel seçim telaşı vardır. Prostat muhtarlığa adaylığını koyar. Memo ve arkadaşları seçim anketi düzenler.

Memo ve arkadaşlarının çıkardığı mahalle gazetesi yayınladığı haberler nedeniyle mahalleliyi birbirine düşürür.

Onur, Melek ve ikizler hafta sonu tatili için Kartalkaya’ya gitmeye karar verirler. Ancak peşlerinde onları takip eden tehlikeli biri de olacaktır.

İkizler Memo - Can dizisinin yeni bölümü olan, 13. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. İkizler Memo - Can Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İkizler Memo - Can dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı Kanal D’de...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.