İlişki Durumu Karışık 28. Bölüm 2.Fragman-İZLE

İlişki Durumu Karışık dizisinin yeni bölümü olan 28. Bölümünü cumartesi akşam show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İlişki Durumu Karışık dizisinin yeni bölümü olan 28. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İlişki Durumu Karışık, yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan İlişki Durumu Karışık 28. Bölüm yeni fragman izle…

İlişki Durumu Karışık dizisinin yeni bölümü olan 28. Bölümünü cumartesi akşam show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İlişki Durumu Karışık dizisinin yeni bölümü olan, 28. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. İlişki Durumu Karışık Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İlişki Durumu Karışık dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları Show Tv’de...  

 

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat) ve Eda Ece (Elif) rol alıyor.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK DİZİSİ YÖNETMENİ VE SENARİSTİ KİM?

Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 27. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“İlişki Durumu: Karışık”ın 27. bölümünde; Elif’in Can’a yazdığı mektup Can’ın parmaklarının arasındadır. Her şeyin ortaya çıkmasına ramak kalmışken Mediha, Can’ın mektubu okumasını engelleyebilecek midir?

Mediha, Ayşegül’ün hafıza olayını çözebilmek adına Naci’yi devreye sokar. Ancak Naci’nin devreye girmesiyle işler bir anda arapsaçına döner. İsmail, Mediha ile Naci’nin yakınlığına başka anlamlar yükler.

Can, her fırsat bulduğunda soluğu Ayşegül’ün yanında alırken Murat’ın eli kolu bağlıdır. Sabırla Ayşegül’ün hafızasının yerine gelmesini bekler. Mediha ve Elif’in ise Ayşegül’ün duyduklarını hatırlaması en son istedikleri şeydir.

“İlişki Durumu: Karışık”, aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği yeni bölümüyle 23 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Can, Ayşegül'e her şeyi anlatmaya karar verdi
İlişki Durumu Karışık yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 26. BÖLÜMDE NELER OLDU?

“İlişki Durumu: Karışık”ın 26. bölümünde; Ayşegül’ün Murat’ın evlenme teklifini kabul ettiğine şahit olan Can tam bir yıkıma uğrar. Artık Ayşegül tamamen elleri arasından kayıp gitmiştir. Perihan yurtdışına gitmeden önce Elif’in doktor kontrolünde bulunmak ister.

Mediha’nın kontrolü dışında gelişen bu olay Naci ve Mediha arasında tartışmaya sebep olurken İso’nun aşıları için hastaneye gelen Ayşegül ikilinin dibinde biter! İkilinin gizli konuşması Ayşegül tarafından duyulmuş mudur? Mediha, Ayşegül’ün ne duyduğunu öğrenebilmek için kızı bir an yalnız bırakmazken, Ayşegül’ün yanına kimseyi yaklaştırmamaya adeta ant içmiştir!

“İlişki Durumu: Karışık”, aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği yeni bölümüyle 9 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN?

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar