İmam Şâzilî Hazretlerinin Hizbü’l-Hucub Duası

İmam Şâzilî Hazretlerinin Hizbü’l-Hucub Duası

İmam Şâzilî Hazretlerinin Hizbü’l-Hucub Duası nedir, İmam Şâzilî Hazretlerinin Hizbü’l-Hucub Duası nasıl okunur?

Rahman ve Rahîm Allah’ın adıyla

Allahım! Senin arşının latîf perdelerinden akseden nurun parıltılarıyla düşmanlık besleyenlerin şerlerinden gizlendim. Komploculardan ceberûtunun nüfûzuna saklandım. Sulta ve yetki sahiplerinin kaba kuvvetinden de yine Senin havl ve kuvvetine sığındım. Bütün şeytanlardan Senin nihayetsiz Kayyûmiyet ve ebediyetine iltica ettim. Bütün kaygı ve kederlerden de Senin sırlı inayetinle kurtuldum.

Ey Arş’ı taşımaktan aciz olan Hamele-i Arşı’nı Kendi gerçek güç ve kuvvetiyle destekleyip onlara Arş’ı taşıtan, yakalayıp derdest etmesi ani ve güçlü olan ve vahşî ruhları etkisiz hâle getiren Allahım! Bana zulmedenleri ve galebe etmek isteyenleri de etkisiz hâle getir. “Allah, ‘Ben ve elçilerim elbette galip geliriz.’ diye hükmetmiştir. Şüphesiz ki Allah çok kuvvetlidir, mutlak galiptir.”

Allahım! Zâtının Sırrı ve Sırrının Zâtı için Sana yalvarıyorum, ki O Sensin, Sen de O’sun; Senden gayrı ilah yoktur. Rabbime ve ona inandığım için bana düşmanlık besleyenlerin ve bütün yaratıkların şerrinden, milyonlar “Lâ havle velâ kuvvete illa billah” ile, Allah’ın arşına, arşının nuruna ve bütün isimlerine sığınıyorum. Varlığıma, dinime, ehlime, emvâl ve evlâdıma ve Rabbimin bana ihsan ettiği her şeye, O mukaddes, münezzeh ve erişilmez olan Rabbimin semâvât ve arzın dört bir yanına vurmuş olduğu mührünü vuruyorum.

“Allah bize yeter. O ne güzel vekildir! (3 defa)”

Salât ü selâm Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’e, tertemiz, dupduru ehline, kerem ve iyiliğe kilitlenmiş ashâb-ı güzînine olsun. Âmin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.