İnanılmaz Aile 2 ne zaman çekildi? İnanılmaz Aile 2 konusu ne, oyuncuları kimler?

İnanılmaz Aile 2 ne zaman çekildi? İnanılmaz Aile 2 konusu ne, oyuncuları kimler?

Yönetmenliğini Brad Bird'in yaptığı İnanılmaz Aile 2 filmi bu akşam sinema severlerle buluşuyor. Bu güzel filmi izlemek isteyenler İnanılmaz Aile 2 ne zaman çekildi? İnanılmaz Aile 2 konusu ne, oyuncuları kimler? gibi sorulara yanıt arıyor.

Oyuncuları arasında  Craig T. Nelson ve Holly Hunter gibi isimlerin yer aldığı İnanılmaz Aile 2 filmi Star Tv'de yayınlanıyor. Animasyon, aile ve macera türündeki filmin detayları merak ediliyor. Peki, İnanılmaz Aile 2 ne zaman çekildi? İnanılmaz Aile 2 konusu ne, oyuncuları kimler?

 İNANILMAZ AİLE 2 KONUSU NEDİR?

İnanılmaz Aile 2, süper güçlere sahip olan bir ailenin atıldığı maceraları konu ediyor. Süper güçlere sahip aile suçla savaşmaya devam ederken, süper kahramanların yasal olmaması sıkıntı yaratmaktadır. Ancak bu konudaki umut ışığı, ailenin Elastigirl lakaplı annesi Helen'dır. Helen süper kahramanların önemini kanıtlamak üzere dünyayı kurtarmakla meşgulken, evdeki işleyiş, Violet ve Dash ile evde kalan Bob'un sorumluluğundadır. Küçük Jack-Jack'in de süper güçlerinin olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte, evin kontrolünü sağlamak iyice zorlaşır. Ancak yeni bir kötü dahinin incelikli planı dünyayı tehdit etmeye başlayınca, aile ve Frozone yeniden birlikte çalışmanın bir yolunu bulmalı ve tehditi savuşturmayı başarmalıdır.

 İNANILMAZ AİLE 2 FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ, OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmen: Brad Bird
Seslendirme: Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell
Tür: Animasyon, Aile, Macera
Ülke: 2018/ ABD

Filmin oyuncuları seslendirmesini şu isimler üstlendi:

 Craig T. Nelson , Holly Hunter , Sarah Vowell , Huck Milner , Samuel L. Jackson , Eli Fucile , Nicholas Bird , Bob Odenkirk , Catherine Keener , Bill Wise ,

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.