“İnsan Konuşmadan Birini Sevebilir Mi?”

“İnsan Konuşmadan Birini Sevebilir Mi?”

Mahsun Kırmızıgül’ün yazdığı ve yönettiği “Mucize”, 2. Filmiyle 6 Aralık’ta sinemalarda olacak. Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz, Erdal Özyağcılar, Şenay Gürler ve Mahsun Kırmızıgül gibi usta oyuncuların oynadığı “Mucize 2 AŞK” vizyona giriyo

Mahsun Kırmızıgül’ün yazdığı ve yönettiği “Mucize”, 2. Filmiyle 6 Aralık’ta sinemalarda olacak.

Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz, Erdal Özyağcılar, Şenay Gürler ve Mahsun Kırmızıgül gibi usta oyuncuların oynadığı “Mucize 2 AŞK” vizyona giriyor. Mahsun Kırmızıgül’ün filmle ilgili, paylaşım yaptığı afiş ve videolar, 1 günde 10 bin civarı beğeni ve 120 bin görüntülenme aldı. Kırmızıgül filmin fragmanını “Aziz’in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Mucize bazen bir kelebeğin ömründe, bazen minik bir kalpte, bazen merhametli bir yürekte saklıdır. Mucizelere inanın” sözleriyle paylaştı.

520 KİŞİLİK EKİP

Mucize 1 filmi; 4.000.000 Türk izleyici, 32 ülkede 60.000.000 izleyiciye ulaşmıştı. 2. Filmin hazırlıkları 6 ay sürdü, 1960-1970’leri anlatan filmde 7.500 yardımcı oyuncu yer aldı. 4.000 m² dekor, 7.000 dönem kostümü, 100 klasik araç kullanıldı. Film, Foça, Kars ve İzmir’de geçiyor. 520 kişiden oluşan ekibin film çekimi 3 ay sürdü. Film müziklerini 120 kişilik Prag Senfoni Orkestrası ve 60 kişilik Türk müzisyenleri seslendirdi. Oyuncular film hakkında “Engellilere ve öğretmenlere adanmış bir film. Mucizelere inanın. Çünkü her hayat içinde mucizeler vardır. Bizler mucizelere imza attık, gelin sizde bu mucizelere tanıklık edin” mesajını verdi.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.