İsmailağa Cemaati Yemek Duası

İsmailağa Cemaati Yemek Duası

İsmailağa Cemaati Yemek Duası, Ali Haydar Efendi hazretlerinin Peygamber Efendimiz'in (sav) bazı zamanlarda yapmış oldukları yemek dualarının toplamından oluşturduğu bir duadır.

İsmailağa Cemaati Yemek Duası Arapçası

ismailaga-cemaati-yemek-duasi.jpg

İsmailağa Cemaati Yemek Duası Türkçe Okunuşu

Elhamdülillah sümme ve sümme Elhamdülillah.

Elhamdülillahillezi et'amena ve sekana ve eşbeana ve ervana vê kefana ve avana min ğayri havlin vela kuvvete minna ve kemmimmen la kafiye lehü vela meva.

Elhamdülillahillezii en'ame aleyna ve efdale ve cealena minel müslimiiin. Elhamdüllillahillezi esbeğa aleyna niamehü zahiraten ve batineh .

Elhamdülillahi hamden yüvafi niamehü ve yükafi mezideh. Allahümme ecirna minennaar vehfazna an şürûril eşrar ve elhıkna bi ibadikel ebrar bi cahinnebiyyil muhtar indeke ve alihil ahyar.

Allahümme inna neselüke temamennimeh ve devamel afiyeh ve hüsnel hatimeh İla şerefinnebiyyi ve âlihi ve eshabihi ve me şayihina elkaffeh ve ila ruhaniyeti şeyhina ve kıbleti kulubina ve muallimina el hac imam Mahmud errabbani el fatiha..

İsmailağa Cemaati Yemek Duası Manası

Bütün hamdler Allahu Teala’ya mahsustur. Tekrar ve tekrar Allahu Teala’ya hamdolsun ki, o Allah bizden bir güç ve kuvvet olmaksızın bizi yedirdi, bizi içirdi, bizi doyurdu, bizi nimetlerine kandırdı, bize kafi geldi ve bizi barındırdı. Nice kimseler vardır ki bir kafi gelicisi ve bir barınak yeri yoktur. Bize her türlü nimetleri veren, bizi faziletli kılan ve bizi Müslümanlardan yapan Allah’a hamdolsun. Nimetlerini açık ve gizli olarak bolca ihsan eden Allah’a hamdolsun. Nimetlerine denk ve artırdıklarına kafi gelen bir hamd ile Allah’a hamdolsun. Ey Allah’ım bizi cehennem ateşinden koru. Şerli kimselerin şerrinden muhafaza eyle. Bizi iyi kullarının arasına ilhak et. Katında seçilmiş olan Peygamber Efendimiz (Sallallahu aleyhi ve Sellem) ve O’nun hayırlı ali hürmetine (dualarımızı kabul eyle.

Allahım! Senden nimetlerin tamamını, afiyetin devamını ve son nefeste güzel son istiyoruz. Peygamberimizin, âlini, ashabının ve meşayıhın şerefli ruhlarına el-Fatiha…

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
4
8
0
1
1
2
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum